vacatures

Vacatures

Wij hebben op dit momement één openstaande vacature.


Inkoper / werkvoorbereider Kozijnen en Zonwering

Uitvoerende taken / werkzaamheden

Paul en Paul biedt een innovatief en breed scala aan hoogwaardige producten. De verantwoordelijkheden van de werkvoorbereider zonwering en kozijnen is het uitwerken van de opdrachten zodat de afdelingen productie en montage de uitvoering kunnen realiseren op het gebeid van kozijnen en zonwering. De uitvoering moet gebeuren op hoogwaardig niveau. Dit niveau moet doorlopend worden gecontroleerd, dit door onder andere contactmomenten met de opdrachtgevers.

De projecten in de kozijnen en zonwering zijn zeer divers. Per project moeten alle facetten goed in kaart worden gebracht. Tevens behoren tot de werkzaamheden alle voorkomende administratieve handelingen, denk hierbij aan het zorgdragen van de productiedocumenten en dossiervorming. Maar ook het assisteren bij de productieplanning en het optimaliseren van producten, service en dienstverlening.

Een zeer belangrijk onderdeel van deze functie is het, aan de hand van de bestellingen geplaatst door de medewerkers van de verkoopafdeling, bestellen van alle artikelen. Iedere bestelling moet worden gecontroleerd op volledigheid om zorg te dragen voor een goede montage van het bestelde hoofdartikel. Het is van groot belang dat alle bestellingen op een correcte manier plaatsvinden, dit met oog op prijzen, afmetingen, grondstoffen en leveringsvoorwaarden. De verschillende inkoopactiviteiten moeten op een correcte manier worden geadministreerd.
Voor het monteren vind er overleg plaats, hier worden de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden besproken. Tijdens de montagewerkzaamheden bezoekt je incidenteel als werkvoorbereider de diverse locaties van opdrachtgevers. Dit voor het overleggen en geven van aanwijzingen tijdens het plaatsen van de producten om zo de kwaliteit van het product te garanderen en het op voorhand signaleren van eventuele bijzonderheden.

Verantwoordelijkheden

Het voeren van gesprekken met de opdrachtgever over technische aspecten van de opdrachten evenals de uitvoering hiervan. Hierna zorgdragen voor een goede vertaling hiervan naar de verschillende afdelingen intern. Er vinden veel contactmomenten plaats met de afdelingen inkoop en verkoop.

Ook het bewaken van de looptijd van de projecten. Bij constateren van afwijkingen direct actie ondernemen. De projecten dienen naar volle tevredenheid en naar de maatstaven van Paul & Paul te worden afgerond.

Benodigde persoonlijke eigenschappen / competenties

 • Paul & Paul heeft samenwerking, kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan, communicatieve vaardigheden zijn dan ook een must;
 • Werkervaring en affiniteit met kozijnen en zonweringbouw, bekend met de verschillende materialen en leergierig wbt nieuwe producten en methodes;
 • Verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en een proactieve, commerciële instelling naar klanten, leveranciers.
 • Zeer Collegiaal, goede leidinggevende capaciteiten;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Ervaring met logistieke planning is een pre;
 • Aantoonbare ervaring met het werken met Autocad, aanvullende cursussen voor dit programma zijn een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Opleidingseisen

 • MTS Bouwkunde.
 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Rijbewijs B is vereist, BE is een Pre.
 • VCA-Vol

Vereiste Werkervaring

Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste.

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

Stuur dan je CV naar g.vanderzande@paulenpaul.nl

Paul & Paul
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]