Brustor

Brustor zonwering


Al ruim 10 jaar werken wij samen het belgische bedrijf Brustor. Brustor is onze hoofdleverancier voor knikarmschermenuitvalschermenscreensserrezonwering en terrasoverkappingen


Brustor Logo

Brustor fabriek

De Brustor fabriek bevind zich vlakbij Brussel en fabriceert zijn zonwering in een fabriekspand van 30.000 m2. Brustor beschikt over een geolied machinepark dat de modernste productie- en assemblagetechnieken aankan. Deze moderne machines worden aangestuurd door technisch onderlegd personeel en blinken uit door precisie. 

Brustor fabriek

Samenwerking met Brustor

Paul & Paul werkt al ruim 10 jaar intensief samen met Brustor, en dat loont. Ons personeel weet alle ins- en outs van de producten en Brustor is goed op de hoogte van onze wensen en eisen. Brustor en Paul & Paul hebben gemeen dat zij streven naar de hoogste kwaliteit, klantgerichtheid, en een goede service. Bij ons vindt u dan ook zeker niet de goedkoopste producten maar kwaliteitsproducten voor de beste prijs! 
 
Om de hoogste kwaliteit te garanderen werkt Brustor alleen met de beste materialen. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De techniek is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. 
 
Om deze goede service waar te maken krijgt u van ons 5 jaar garantie en onderhoudsservice bij aankoop van uw Brustor zonwering. 

 
Showroom Paul & Paul


Brustor in onze showroom

In onze showrooms te Bergschenhoek en Rotterdam hebben wij een uitgebreide collectie Brustor producten. In onze showroom te Bergschenhoek hebben wij alle Brustor Outdoor Living terrasoverkappingen opgebouwd, een primeur in Nederland! Kom gerust eens kijken U bent altijd welkom ook zonder afspraak. 

Showroom Paul & Paul
Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]