Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui kopen?

Met een kunststof schuifpui creëert u een geheel nieuwe woning, u haalt enorm veel licht en ruimte in huis. Door de grote ramen krijgt uw woonkamer een nieuwe dimensie en haalt u de natuur naar binnen. Wij leveren uw kunststof schuifpui, in vele uitvoeringen en kleuren. Door het gebruik van kunststof is bijna alles mogelijk, of u nu gaat voor een hout-look of een strakke, witte schuifpui.

 

Waarom een schuifpui in kunststof?

Een schuifpui in kunststof kopen is wat ons betreft een goed idee, er zitten namelijk vele voordelen aan de aankoop van een kunststof schuifpui:

 

  • Onderhoudsarm
  • Vriendelijk voor het budget
  • Uitstekende isolatie
  • Stijlvrijheid


Met een kunststof schuifpui zijn er zeer veel stijlen die u kunt kiezen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en motieven, zoals hout-look. Daarnaast zijn de schuifpuien van kunststof veel minder onderhoudsintensief. Het enigste wat u periodiek hoeft te doen is er een doekje langs te halen om het vuil te verwijderen, bijvoorbeeld tijdens het zemen van de ramen. Erg gemakkelijk dus. Daarnaast is een kunststof schuifpui ook erg veilig door het gebruik van de beste materialen en een slot dat voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Montage voor Paul & Paul

Ja, wij leveren niet alleen de schuifpui van uw keuze, we monteren deze ook nog eens vakkundig. Wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst die uw woning van een werkelijke eyecatcher voorzien in de vorm van een kunststof schuifpui. Om de kwaliteit van de producten die wij leveren en monteren te onderstrepen geven wij 10 jaar garantie, zowel op de schuifpui als de montage hiervan.

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op met Paul & Paul voor het beste advies voor uw kunststof schuifpui. Wij laten u ook graag zien wat de mogelijkheden zijn in een van onze showrooms in Krimpen aan den IJssel of Bergschenhoek. Daar kunnen wij direct alle voordelen van een schuifpui in kunststof demonstreren en kunt u tevens direct uw schuifpui kopen of een vrijblijvende offerte laten opstellen.

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]