Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui kopen

Een aluminium schuifpui is een geweldige toevoeging aan iedere woning. Door het instaleren van een aluminium pui creëert u namelijk een verbinding tussen binnen en buiten. Hierdoor zal uw woning transformeren tot een extra aangename plek door de prachtige lichtinval. Bij Paul &Paul bent u aan het juiste adres om een schuifpui te kopen, wij hebben namelijk alle kennis en materialen in huis om uw woning van een prachtige aluminium schuifpui te voorzien.

 

Waarom een aluminium schuifpui?

Een aluminium pui van Paul & Paul betekend dat u een stukje vakwerk in huis haalt. Een aluminium schuifpui kunt u volledig naar uw smaak vormgeven, maar dit is niet het enigste voordeel van een schuifpui in aluminium:

 

  • Minimaal onderhoud, alleen schoonmaken
  • Soepel openen en sluiten
  • Veilig, voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

 

Een aluminium pui is dus een geweldige meerwaarde voor uw woning, door het kopen van een schuifpui in aluminium bent u verzekerd van comfort en een prachtig design. U kunt zelf kiezen hoe u het aluminium eruit laat zien!

 

Uw schuifpui op maat

U bent de gene die beslist over hoe uw aluminium schuifpui eruit komt te zien. Wilt u een, of meerdere schuivende delen? Dubbel of triple gelaagd glas? Gladde of ruwe afwerking van het aluminium? En de kleur? Allemaal zaken die u zelf kunt kiezen bij Paul & Paul! Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe schuifpui volledig bij uw wensen en huis past.

Vrijblijvend advies
Bent u benieuwd waar u eigenlijk rekening mee moet houden bij het kopen van een schuifpui? of wilt u weten wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij de aanschaf van een aluminium schuifpui? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Of kom gerust langs een van onze showrooms in Krimpen aan den IJssel of in Bergschenhoek. Hier kunnen we direct een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe aluminium pui opstellen!

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]