Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Deuren  Kunststof deuren

Kunststof deuren

Uw voordeur is hét visitekaartje van uw woning. Klassieke, moderne of landelijke stijl? Bij ons kunt u alle kanten op! Wij leveren en monteren (voor)deuren van de Belgische fabrikant Profel.

 

Kunststof voordeuren in elk gewenste stijl

Uw kunststof voordeur is altijd maatwerk, met advies van één van onze adviseurs stelt u een deur samen geheel passend aan uw wensen en woning. Om dit mogelijk te maken bieden wij u een enorme waaier van moderne en klassieke panelen met rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, deurbeslag en siergrepen waarbij de technische kwaliteiten behouden blijven. Ook zijn alle kleuren mogelijk en wordt het toebehoren afgewerkt in dezelfde kleur. Sierlijsten worden onzichtbaar bevestigd voor een strakke afwerking.

Wilt u alle mogelijkheden zelf zien en inspiratie op doen? Dan bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom in onze showroom.

 

Waarom een kunststof voordeur van Paul & Paul?

 • Creëer zelf een unieke voordeur
 • Gemakkelijk in onderhoud, nooit meer verven
 • Duurzaam door hoogwaardige materialen en speciale toplaag behandeling
 • Optimale veiligheid dankzij meerpuntshaaksluiting en SKG 3 cilinderslot met kerntrekbeveiliging
 • Antistatische (vuil afstotend) en UV-bestendige structuurfolie aan binnen- en buitenzijde
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage met stelkozijn door eigen opgeleid personeel
 • 10 jaar garantie op product en montage
 • Goede service ook na montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Inbraakveiligheid

Inbraakwerendheid is een belangrijk aspect. Daarom maken wij alleen gebruik van kwaliteitsbeslag. Zo is uw voordeur standaard voorzien van een pen-/haakslot (5 sluitpunten: 3 pennen en 2 haken) doorlopende stalen sluitlatten en een SKG 3 veiligheidscilinder met kerntrek beveiliging. Al onze deuren voldoen dan ook ruimschoots aan het Politie keurmerk veiligwonen.

Daarnaast leveren wij inbraakwerende rolluiken, alarmcontacten, camera's en slimme alarmsystemen voor een optimale veiligheid.

 

Kleuren en structuurfolies

Profel heeft al meer dan 30 jaar ervaring met structuurfolies. In al die jaren is bewezen dat de folies kleurecht, UV-bestendig, duurzaam en krasvast zijn.

Wij bieden u dan ook 10 garantie op de kleurechtheid en hechting van de structuurfolies.

Structuurfolies worden altijd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de kunststof deuren aangebracht. Bovendien is de folie vuilafstotend dankzij een antistatische toplaag behandeling.

Ook kunt u kiezen voor kunststof deuren zonder structuurfolie. Deze egale, witte kunststof deuren bieden een sobere look en een glad oppervlak.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze kunststof voordeuren zijn gefabriceerd door het Belgische bedrijf Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert u deuren van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Ook op de kleurechtheid van de profielen, structuurfolie en hechting van de structuurfolie krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijzen kunststof voordeuren

De prijs van een kunststof deur is afhankelijk van het gekozen profiel, glas paneel en andere personalisatie mogelijkheden. Voor een prijs indicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]