Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Kozijnen  Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Paul & Paul levert, monteert en verzorgt onderhoud aan kunststof kozijnen van het Belgische merk Profel. Profel kunststof kozijnen onderscheiden zich op het gebied van duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke isolatiewaarden. De kunststof ramen zijn leverbaar in elk gewenst decor (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie en bicolor).

Kunststof ramen op maat

Uw kozijnen zijn altijd maatwerk, u creëert met advies van ons een kozijn geheel passend aan uw wensen en woning. Zo kiest u zelf de grepen, type glas, glaslatten, kleuren, structuur, sierlijsten, roosters etc.

Bovendien zijn zowat alle vormen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen etc.

 

Waarom kunststof kozijnen van Paul & Paul?

 • Gemakkelijk in onderhoud, nooit meer verven
 • Duurzaam product met hoge isolatiewaarden
 • Optimale veiligheid, standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken
 • Standaard 3-voudige dichtingen en minstens 4 kamers
 • Antistatisch (vuil afstotend) en UV-bestendige structuurfolie aan binnen- en buitenzijde
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage met stelkozijn door eigen opgeleid personeel
 • 10 jaar garantie op product en montage
 • Goede service ook na montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Veiligheid & inbraakpreventie

Alle ramen zijn standaard voorzien van zware en stabiele scharnieren, inbraak werende metalen sluitstukken, een uithefbeveiliging in het geval van een schuifdeur en een anti-foutbediening op het raambeslag. Hiermee presteren wij boven de landelijke standaard.

Verder zijn extra inbraak werende pakketten en toebehoren- zoals afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, inbraak werende rolluiken en slimme alarmsystemen, mogelijk.

Weersbestendig en geluidswerend

Kunststof kozijnen van Profel zijn standaard uitgevoerd met 3 dichtingen. Dichtingen zijn rubberen afscheidingen in het kozijn. De 3-voudige rondomlopende dichtingen bieden een perfecte bescherming tegen binnendringend vuil en regenwater.

Het grote voordeel is dat vocht nooit in aanraking komt met uw hang en sluitwerk en zo beschermd is tegen corrosie. Bovendien garandeert de 3-voudige dichting u een uitzonderlijke geluidsisolatie.

Houtverbindingslook

Kunststof kozijnen met houtverbindingslook koppelen de warme uitstraling van hout aan het gebruiksgemak en de hoge prestaties van kunststof. Met haast onzichtbare, rechte hoeksvebingen en houtnerfstructuurfolie is deze uitvoering haast niet van echt hout te onderscheiden. Ontdek hier meer over houtlook kozijnen.

Kunststof kozijn met traditionele houtlook

Uitgebreide kleurenkeuze

Bij onze kunststoframen heeft u de keuze uit 17 verschillende nerfstructuurfolies , 5 daarvan zijn houtimitaties. Voor elke kleur maakt Profel gebruik van een structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het kozijn aangebracht.

Bovendien is de bekleding Uv-bestendig, slijtvast en antistatisch, wat het onderhoud vergemakkelijkt. U heeft dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid en de hechting van de folies.

Kleuren kunststof kozijnen

Keurmerken

Onze kunststof kozijnen voldoen aan Europese en Nederlandse kwaliteitscertificaten die u bij ons kunt opvragen. Voorbeelden hiervan zijn de Europese CE normen en de Nederlandse KOMO en PKM veilig wonen.

Garantie & Service van de Profel Expert

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert u kozijnen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u dan ook uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Ook op de kleurechtheid van de profielen, structuurfolie en hechting van de structuurfolie krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

Profel Expert Paul & Paul

 

Prijzen kunststof kozijnen

Benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende meetafspraak aan wanneer u dat schikt.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]