Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Schuifpuien  Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui

Een (hef)schuifpui is zowel een vormgevingselement als een blikvanger. Met een schuifpui creëert u nieuwe leefruimtes en integreert u een stuk natuur in uw woonomgeving. De kunststof puien zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren en kunnen met diverse veiligheidsvoorzieningen worden uitgerust. Paul & Paul levert en monteert kunststof schuifpuien van de Belgische fabrikant Profel. Bent u van plan een nieuwe schuifpui te kopen? Lees hier alles over de kunststof schuifpuien van Paul & Paul.

 

Duurzaam en onderhoudsarme schuifpui kunststof

Met een kunststof schuifdeur van Paul & Paul haalt u een sterk staaltje techniek en comfort in huis. Onze schuifpuien zijn gemaakt van de beste duurzame en onderhoudsarme grondstoffen. ?Uw kunststof schuifpui is voorzien van een vuilafstotende en UV-bestendige structuurfolie, zowel binnen als buiten. Wij garanderen u een jarenlange soepele werking door een innovatief schuifvleugelmechanisme, ook bij grote oppervlakken.

 

Waarom een kunststof schuifpui kopen?

 • Minimaal onderhoud: nooit meer verven, enkel schoonmaken
 • Duurzaam door hoogwaardige materialen en speciale toplaag behandeling
 • Rolstoelvriendelijk dankzij gelijkvloerse plaatsing en soepele bediening
 • Optimale veiligheid dankzij SKG 3 cilinderslot en meerpunts haaksluiting die voldoet aan politiekeurmerk Veilig Wonen
 • UV-bestendige en vuilafstotende structuurfolies, zowel binnen als buiten
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage met stelkozijn
 • 10 jaar garantie op product en montage

 

 

 

 

 

 


Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Inbraakveiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom houden wij alle trends met betrekking tot inbraakpreventie nauwlettend in de gaten. De schuifpuien zijn standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken en een kerntrek beveiligde SKG 3 cilinder.

Om het inbrekers nog moeilijker te maken, zijn alle schuifpuien voorzien van een meerpunts-haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kozijn. Dankzij deze maatregelen voldoen onze kunststof schuifdeuren ruimschoots aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. 

 

Kleur en structuurfolies

Uw huis is uniek en iedereen heeft andere wensen. Daarom biedt Paul & Paul hefschuifdeuren in verschillende kleurnuances. Alle kleur- en houtimitatiefolies worden aangebracht op zowel de binnen- als buitenzijde van het profiel.

De structuurfolies zijn UV-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid en hechting van de folies. Dankzij de antistatische eigenschappen werkt de folie vuilafstotend, wat resulteert in een minimum aan onderhoud aan uw schuifpui van kunststof.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze kunststof schuifpuien zijn afkomstig van de Belgische fabrikant Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen, maar ook de grepen en het hang- en sluitwerk. Dit garandeert u kozijnen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en op het glas. Ook op de kleurechtheid van de profielen, structuurfolie en hechting van de structuurfolie krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijs kunststof schuifpui

Heeft u interesse in een kunststof schuifpui kopen en bent u benieuwd naar de prijs van een kunststof schuifpui? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]