Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Deuren  Aluminium deuren

Aluminium deuren


Aluminium is kenmerkend voor zijn robuuste eigenschappen en moderne uitstraling. 
Met een keuze uit honderden panelen en modellen creëert u uw eigen unieke voordeur. Wij leveren en monteren aluminium (voor)deuren van de Belgische fabrikant Profel.
 

Aluminium deuren op maat

Uw voordeur is het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten gaan. Wist u dat onderzoek aantoont dat 80% van de bouwers en verbouwers eerst een voordeur kiest en dan pas de bijpassende ramen?

Met advies van één van onze adviseurs creëert u zelf een unieke voordeur voor een entree met impact. U bepaalt zelf de indeling, type glas, beslag, sierornamenten, brievenbus, panelen en meer om een deur te creëeren geheel passend aan uw wensen en woning.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en inspiratie op doen? Kom dan, ook zonder afspraak, langs in onze showroom.

Waarom een aluminium voordeur van Paul & Paul?

 • Creëer uw eigen unieke voordeur
 • Onderhoudsarm, nooit meer verven enkel schoonmaken
 • Optimale veiligheid dankzij meerpuntshaaksluiting en SKG 3 cilinderslot met kerntrekbeveiliging
 • Uitstekende isolatie dankzij meerkamersyteem, hoogwaardige dichtingen en isolerende onderdorpel
 • Duurzaam en corrosiebestendig door pre-anodisatie behandeling
 • Uitgebreid kleurenpalet en mogelijkheid tot kleurencombinaties
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage door eigen personeel altijd met stelkozijn
 • 10 jaar garantie op montage en product
 • Een goede service ook na montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Inbraakveiligheid

Inbraakbeveiliging is een belangrijke factor. Daarom maken wij alleen gebruik van gecertificeerd beslag. Zo is uw voordeur standaard voorzien van een pen-/haakslot (5 sluitpunten: 3 pennen en 2 haken) doorlopende stalen sluitlatten en een SKG 3 veiligheidscilinder met kerntrek beveiliging. Al onze deuren voldoen dan ook ruimschoots aan het Politie keurmerk veilig wonen.

Daarnaast leveren wij inbraakwerende rolluiken, alarmcontacten, camera's en slimme alarmsystemen voor een optimale inbraakbeveiliging.

 

Kleuren en structuur

De keuze in kleur is zeer uitgebreid zo kunt u kiezen uit 22 unieke Profel kleuren en alle gebruikelijke RAL kleuren in glanzend, matte of ruwe structuur. De zelfgemaakte kleurpoeders voor aluminium deuren beschikken over een hoge weerstand zodat de coatings nooit zullen barsten. Dankzij een pre-anodisatie behandeling zijn de coatings corrosiebestending. Wij geven u dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van uw aluminium deur.

Daarnaast is iedere deur, zonder extra kosten, leverbaar in een 2-kleurenuitvoering.

Standaard kleuren Alumium profel deuren

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze aluminium voordeuren worden gefabriceerd in België door het bedrijf Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert u deuren van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Op de hechting van de oppervlaktebehandeling en kleurechtheid van de Profel kleuren krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijzen aluminium deuren

De prijs voor een aluminium deur is afhankelijk van het gekozen profiel, glas, panelen en andere personalisatie mogelijkheden. Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]