Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Schuifpuien  Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schuifpui en overweegt u een aluminium schuifpui te kopen? Met een schuifpui creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Aluminium is een robuust materiaal met een moderne uitstraling, uitermate geschikt voor grote raampartijen. Dankzij de hoge isolatiewaarden, de goede water- en winddichtheid, optimale inbraakbeveiliging en bijzonder smalle profielen voldoen onze schuifpuien aan al uw wensen. De gelagerde wielen zorgen ten slotte jaar in jaar uit voor een moeiteloze bediening.


Aluminium schuifpui op maat

Uw schuifpui is altijd maatwerk. Dubbel glas of triple, 2 schuivende delen of 3, verluchtingsrooster, soort afwerking? U bepaalt! Met advies van onze ervaren adviseurs stellen wij een schuifpui samen geheel passend aan uw wensen en woning.


Uw schuifpui is zonder extra kosten uitvoerbaar in verschillende kleuren aan binnen- en buitenkant. Bijvoorbeeld antraciet buiten en wit binnen. Zo sluit uw schuifpui naadloos aan op uw interieur en gevel.

 

Waarom een Aluminium pui van Paul & Paul?

 • Minimaal onderhoud, nooit meer verven, enkel schoonmaken
 • Soepele bediening dankzij gelagerde wielen en roestvrijstalen rails
 • Meervoudige borsteldichting voor hoogstaande wind- en luchtdichtheid
 • Optimale veiligheid dankzij SKG 3 cilinderslot en meerpunts haaksluiting voldoet aan politie keurmerk
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage met stelkozijn
 • 10 jaar garantie op product en montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Inbraakveiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect. De oude generatie (hef) schuifpuien was zeer gevoelig voor inbraak, op dit gebied is er veel verbeterd. De schuifpuien zijn standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken en een kerntrek beveiligde SKG 3 cilinder.

Om het inbrekers nog moeilijker te maken, zijn alle schuifpuien voorzien van een meerpunts-haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kozijn. Dankzij deze maatregelen voldoen onze schuifdeuren ruimschoots aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Kleur en structuurfolies

Met kleur geeft u een persoonlijk accent aan uw aluminium pui. U kunt kiezen voor een gladde of ruwe structuur of een structuurfolie.

Alle kleur- en houtimitatiefolies worden aangebracht op zowel de binnen- als buitenzijde van het profiel. De structuurfolies zijn UV-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid en hechting van de folies. Dankzij de antistatische eigenschappen werkt de folie vuilafstotend wat resulteert in een minimum aan onderhoud aan uw aluminium schuifpui.

U kunt zonder extra kosten de binnen- en buitenkant in een andere kleur laten uitvoeren. Zo sluit uw aluminium schuifpui naadloos aan op uw interieur en gevel.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze aluminium schuifpuien zijn afkomstig van de Belgische fabrikant Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u vakkundige montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk van de aluminium pui. Hiermee garanderen wij  u schuifpuien van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Ook op de kleurechtheid van de profielen, structuurfolie en hechting van de structuurfolie krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

Prijs aluminium schuifpui

Benieuwd naar de prijs van een aluminium schuifpui? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom om een kwalitatieve schuifpui te kopen.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]