Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Deuren  Houten deuren

Houten deuren

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor ramen en deuren. Hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Paul & Paul levert en monteert houten deuren van de Belgische fabrikant Profel.

 

Houten deuren op maat

Uw houten deur is altijd maatwerk. U stelt, met advies van één van onze adviseurs, uw eigen unieke voordeur samen geheel passend aan uw wensen en woning. Landelijk, modern of klassiek voor elke stijl zijn er diverse opties mogelijk. U kiest zelf de houtsoort, indeling, type glas, grepen, de afwerking en meer.

 

Waarom een houten deur van Paul & Paul?

 

 • Creëer zelf een unieke voordeur passend bij uw woning
 • Duurzaam, dankzij ecologische drenking op waterbasis en statisch aangebrachte dubelle toplaag
 • Dankzij toplaag behandeling lange tijd onderhoudsvrije bescherming
 • Optimale veiligheid dankzij meerpuntshaaksluiting en SKG 3 cilinderslot met kerntrekbeveiliging
 • Hoogwaardige FSC gekeurde houtsoorten: Meranti, Afrormosia en Fadura
 • Standaard voorzien van HR++ glas voor optimale warmte en geluidsisolatie
 • 10 jaar garantie op product en montage
 • Goede service ook na montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Offerte
 • Vraag

Veiligheid & inbraakpreventie

Inbraakpreventie staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te bereiken is uw voordeur standaard voorzien van een pen-/haakslot (5 sluitpunten: 3 pennen en 2 haken) doorlopende stalen sluitlatten en een SKG 3 veiligheidscilinder met kerntrek beveiliging. Al onze deuren voldoen dan ook ruimschoots aan het Politie keurmerk veiligwonen.

Daarnaast leveren wij inbraakwerende rolluiken, alarmcontacten, camera's en slimme alarmsystemen voor een optimale veiligheid.

 

Duurzame houtsoorten

Uw houten deuren worden geleverd in 3 duurzame FSC gekeurde hardhoutsoorten: meranti, afrormosia en fadura. Na een zorgvuldige selectie wordt enkel de beste kwaliteit hout aangekocht. Dankzij een ecologische drenking op waterbasis en statische aangebrachte dubbele toplaag is uw voordeur de eerste jaren onderhoudsvrij.

 

Kleur als persoonlijk accent

Uw houten voordeur is leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend. Ook is het mogelijk om de binnen- en buitenkant van uw deur te voorzien van een andere kleur zodat het aansluit bij uw interieur. 

Profel maakt gebruik van unieke, zelfgemaakte statische lakken die vervaardigd zijn op waterbasis. Zowel de dekkings- als afwerkingslagen zijn volkomen onschadelijk voor het milieu.

 

Onderhoudsvriendelijk

De laatste drenkingslaag vormt bovendien een bescherming tegen externe invloeden en indrigend vocht. De behandeling in haar geheel biedt het hout voor een lange tijd onderhoudsvrije bescherming en een grote duurzaamheid. Door een minimum aan groeven zijn onze houten deuren ook gemakkelijk te onderhouden.

 

Verweringslook

Ramen en deuren in onbehandeld afrormosia kunnen voorzien worden van een transparante beits of verweringslook. Met de verweringslook creëren we een houten raam of deur die in tegenstelling tot bij natuurlijke verwering een gelijkmatige zilverachtige look aanneemt.

 

Profel Expert een zekerheid voor Garantie, Service & kwaliteit

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert u kozijnen en deuren van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u dan ook uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijzen houten deuren

Benieuwd naar de prijzen van houten deuren? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]