Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Kozijnen  Houten kozijnen

Houten kozijnen

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt uitstekende warmte en geluidsisolatie. Paul & Paul levert, monteert en verzorgt onderhoud aan houten kozijnen van de Belgische fabrikant Profel.

 

Houten kozijnen een natuurlijke keuze

Hout is van nature een goede isolator. Om deze eigenschap maximaal te benutten werkt Profel met een dubbele rubberen afdichting. Het maakt uw houten ramen geluidswerend en water- en winddicht. Door een minimum aan groeven en speciale toplaag behandeling zijn onze houten ramen ook gemakkelijk te onderhouden.

Onze houten kozijnen zijn een duurzaam product. Zo werken wij met een ecologische drenking op waterbasis en FSC gekeurde hardhoutsoorten.

 

Waarom houten kozijnen van Paul & Paul

 

 • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
 • Duurzaam, dankzij ecologische drenking op waterbasis en statisch aangebrachte dubelle toplaag
 • Dankzij toplaag behandeling lange tijd onderhoudsvrije bescherming
 • Standaard uitgerust met inbraakwerend beslag
 • Profielen met twee dichtingen, voorzien van zware houtsectie
 • Hoogwaardige FSC gekeurde houtsoorten: Meranti, Afrormosia en Fadura
 • Standaard voorzien van HR++ glas voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • 10 jaar garantie op product en montage
 • Goede service ook na montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Offerte
 • Vraag

Veiligheid & inbraakpreventie

Houten ramen van Paul & Paul zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag: alle draai- en draai/kiepramen krijgen een meerpuntssluiting met paddenstoelnokken, stalen stuitbakken en anti-foutbediening op de raamkrukken. Hiermee presteren wij boven de landelijke standaard. 

Verder zijn extra inbraak werende pakketten en toebehoren- zoals afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, inbraak werende rolluiken en slimme alarmsystemen, mogelijk.

 

Duurzame houtsoorten

Uw houten kozijnen worden geleverd in 3 duurzame FSC gekeurde hardhoutsoorten: meranti, afrormosia en fadura. Na een zorgvuldige selectie wordt enkel de beste kwaliteit hout aangekocht. Dankzij een ecologische drenking op waterbasis en statische aangebrachte dubbele toplaag zijn uw houten ramen de eerste jaren onderhoudsvrij.

 

Kleur als persoonlijk accent

Uw houten ramen zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend. Ook is het mogelijk om de binnen- en buitenkant van uw kozijn te voorzien van een andere kleur zodat het aansluit bij uw interieur. 

Profel maakt gebruik van unieke, zelfgemaakte statische lakken die vervaardigd zijn op waterbasis. Zowel de dekkings- als afwerkingslagen zijn volkomen onschadelijk voor het milieu.

 

Onderhoudsvriendelijk

De laatste drenkingslaag vormt bovendien een bescherming tegen externe invloeden en indrigend vocht. De behandeling in haar geheel biedt het hout voor een lange tijd onderhoudsvrije bescherming en een grote duurzaamheid. Door een minimum aan groeven zijn onze houten ramen ook gemakkelijk te onderhouden.

 

Verweringslook

Ramen en deuren in onbehandeld afrormosia kunnen voorzien worden van een transparante beits of verweringslook. Met de verweringslook creëren we een houten raam of deur die in tegenstelling tot bij natuurlijke verwering een gelijkmatige zilverachtige look aanneemt.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert u kozijnen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u dan ook uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijzen Houten kozijnen

Benieuwd naar de prijzen van houten kozijnen? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]