Inzethor

Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor. Een inzethor is een voordelige oplossing om vervelende insecten te weren.

Prijzen van inzethorren

Voor een prijsindicatie meet u de globale breedte en hoogte maat op van uw raamopening en vermeld die in onderstaande offerteaanvraag.

Een hor is maatwerk en wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Wij meten vaste horren áltijd zelf in, u kunt de hor wel zelf plaatsen.

Naast een offerteaanvraag kunt u ook een vrijblijvende meetafspraak aanvragen voor een exacte prijs en mogelijkheden.


Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

  • Beschrijving
  • Downloads
  • Offerte
  • Vraag

Toepassing & montage van vaste horren


Afhankelijk van het type raam bieden wij u een geschikte oplossing. Dankzij een vernuftig klemsysteem kan de hor, zowel binnen als buiten, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiepramen adviseren we de inklemhor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezen voor het hordeurprofiel.

Inklemhorren voor draaikiepramen


Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiepramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]