Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Home ›› Assortiment ›› Aluminium Deur

Aluminium deur ontwerpen naar uw eigen wens

De voordeur is het visitekaartje van uw woning, ook wel de eerste indruk genoemd. Met een zelfontworpen aluminium deur kunt u deze eerste indruk laten matchen met wie u bent. Wie woont er achter deze voordeur? Bij Paul en Paul kijken wij naar uw smaak, de wensen en de mogelijkheden die wij daarbij kunnen aanbieden. Op deze manier ontwerpen wij een deur die volledig aansluit bij het karakter van u, de bewoner, en van het huis. Daarnaast is een aluminium deur een slimme keuze. Benieuwd naar de zekerheden en mogelijkheden van onze aluminium deuren? Lees dan zeker artikel. Veel inspiratie toegewenst! 

aluminium deur sfeerbeeld 1

Neem contact op »Bekijk onze projecten »

Aluminium deur voor een moderne uitstraling 

Houdt u van strak en overzichtelijk? Dan is de aluminium deur absoluut een goede keuze voor u en uw woning. Van een afstand oogt uw huis modern, netjes en verzorgd. De voordeur wordt zo dé blikvanger van uw huis. Vanaf het eerste moment zal de deur een verhaal vertellen. Jullie eigen verhaal. Wie de bewoners zijn, wat het karakter is van de bewoners en van de woning. De deuren zijn ijzersterk, maar toch erg sierlijk in hun uitstraling.

Aluminium deur: een verstandige keuze op lange termijn

U heeft uw woning gekocht met waarschijnlijk het idee hier voor een langere tijd te gaan wonen. Wanneer u investeert in een aluminium deur is het fijn dat deze voordeur net zo lang mee kan gaan. Met dit materiaal verzekeren wij u van de volgende zekerheden: 

  • De voordeur is bestand tegen temperatuurwisselingen. De voordeur zal niet inkrimpen of uitzetten bij warme of koude temperaturen; 
  • Aluminium is brandveilig; 
  • De lak van de aluminium deur gaat (bij normaal gebruik) jaren mee. 

Met deze duurzame optie kunt u jaren plezier hebben van uw zelfontworpen voordeur! 

Hoe ontwerpt u uw eigen aluminium deur?

Zoals eerder gezegd verteld de voordeur (onbewust) een verhaal en geeft het een eerste indruk af. Maar hoe zorgen wij ervoor dat deze indruk klopt bij u als bewoner? Uw wensen staan bij ons voorop. Samen lopen wij door dit proces en zullen wij u bepaalde vragen stellen. Denk hierbij aan vragen als: 

  • Wat voor kleur wilt u op de voordeur? 
  • Welk formaat aluminium deur wilt u hebben? 
  • Waar wilt u gebruik maken van glasplaten en hoeveel? 
  • Wat voor soort handgrepen wilt u gebruiken? 

Met dit soort vragen ontwerpen wij samen uw droomdeur. Kijk voor inspiratie ook zekers eens naar onze projecten of bekijk de kijk, en vergelijk! 

aluminium deur sfeerbeeld 2

Neem contact op »Bekijk onze projecten »

Onze voordeur staat altijd voor u open

Paul en Paul is in de afgelopen jaren gegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Met ons team dat bestaat uit professionals met de meeste recente vakkennis en een passie voor wat we doen, leveren wij de hoogste kwaliteit. Dit doen wij samen met onze vaste leveranciers.  

Onze grootste uitdaging is elke dag opnieuw mensen inspireren. Wij hopen dat wij ook u kunnen inspireren in de zoektocht naar een mooie voordeur. Heeft u een keuze kunnen maken of een idee opgedaan? Neem gerust contact met ons op.

Onze voordeur staat voor u open!

Neem contact op

Scroll naar boven