Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Home ›› Assortiment ›› Kunststof Voordeur

Kunststof voordeur met persoonlijk tintje: ontwerp uw voordeur

De eerste indruk van de woning krijgt u via de buitenkant hetzij het uiterlijk van de woning. Met een kunststof voordeur kunt u de uitstraling van de woning personaliseren. Oftewel een visitekaartje maken van uw voordeur. Door de kleur, het materiaal, de staat en het karakter van de deur, ontstaat er (onbewust) al een beeld over de bewoners. Wij helpen u daarom graag aan het ontwerpen van een voordeur naar uw wens. Voor een op maat gemaakt advies en ontwerp bent u bij ons op het juiste adres. Meer informatie over een kunststof voordeur en onze mogelijkheden? Lees dan zeker dit artikel. 

kunststof voordeur sfeerbeeld 2

Neem contact op »Bekijk onze projecten »

Kunststof voordeur is een veilige en slimme keuze 

Niemand wil te maken krijgen met een brand binnenshuis of in de nabije omgeving. Het liefst denken we niet aan dit scenario, maar toch is het noodzakelijk om hier rekening mee tehouden. Wij raden altijd een kunststof voordeur aan als het over dit onderwerp gaat. Kunststof is namelijk een zeer brandbestendig materiaal. Deze voordeuren vatten moeilijk vlam en doven vanzelf weer. Een kunststof voordeur zal het vuur nooit bevorderen naar de binnenruimte. Of uiteraard naar buiten wanneer de brand binnenshuis is ontstaan. 

Naast dat een voordeur van dit materiaal goed brandwerend is, is het ook materiaal dat goed bestand is tegen inbraken. 

Nog een voordeel van deze voordeur is dat hij een isolerende werking heeft. De aangename temperatuur van de woning, in de winter of zomer, zal niet ontsnappen naar de buitenwereld. 

Kunststof voordeur met of zonder raam? 

Dit is een van de vragen dit wij u stellen wanneer wij de kunststof voordeur naar uw wens ontwerpen. Wellicht heeft u er niet eerder bij stilgestaan, maar er zijn ontzettend veel verschillende soorten voordeuren. Dan doelen wij niet enkel op het materiaal zoals kunststof, hout of aluminium.  

Zo heb je voordeuren met één raam, meerdere glasplaten met of zonder folie en soms zelfs voordeuren met glas in lood. Ook bij ons is dit mogelijk.  

Naast de ramen wordt er ook gekeken naar het formaat van de voordeur, de handgrepen en de kleur van uw kunststof voordeur. Bij het formaat van de deur ligt ook de vraag of u gebruik wilt maken van zij- en/of bovenlichten. 

kunststof voordeur sfeerbeeld 1

Neem contact op »Bekijk onze projecten »

Kiezen voor een kunststof voordeur is een simpele keuze 

In dit artikel hebben wij u enkele voordelen van de kunststof voordeurmeegegeven en hebben wij u kennis laten maken met de mogelijkheden bij ons. Het kiezen voor een voor u juiste voordeur wordt zo hopelijk een stuk makkelijker. Maar waarom zou u voor deze voordeur bij Paul en Paul kiezen?  

Kunststof voordeur van Paul en Paul 

Paul en Paul is een familiebedrijf en dit gevoel proberen wij altijd over te brengen in onze service. Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, hebben wij al drie mooie showrooms mogen openen. Wij hebben gekozen voor de locaties Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerburg aan den Rijn. In ruim 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Dit komt mede door ons team dat enkel bestaat uit echte professionals met vakkennis en hoogstaande leveranciers.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Onze voordeur staat altijd voor u open. 

Neem contact op

Scroll naar boven