Home ›› Elektrische Rolluiken

Elektrische rolluiken: kies voor ultiem comfort in uw woning

Op zoek naar elektrische rolluiken op maat gemaakt? Paul & Paul heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en overkappingen. We helpen u graag met de keuze voor zonwering passend bij uw woning en wensen!

Elektrische rolluiken: isolerend en zonwerend

De elektrische rolluiken van Paul & Paul bieden u het ultieme comfort en zijn de finishing touch voor uw woning. Door de jaren heen zijn de rolluiken zo ontwikkeld en geoptimaliseerd waardoor ze van hoge kwaliteit zijn. Rolluiken zorgen voor privacy en geven inbrekers geen kans. Daarnaast is uw woning meer geïsoleerd doordat er geen wind tussen kieren bij de ramen heen kan. Ook zorgt het voor een koel huis wanneer de temperaturen oplopen. De elektrische rolluiken zijn op maat verkrijgbaar en zijn in diverse kleuren leverbaar. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die past bij de uitstraling van uw woning!

Maak een afspraak

elektrische rolluiken witte

Elektrische rolluiken: de voordelen

Elektrische rolluiken zijn erg populair. Ze hebben dan ook diverse voordelen:

  • Inbraakwerend: de luiken zijn voorzien van anti-inbraak klemmen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over inbraak door de rolluiken.  
  • Zonwering: wanneer de zon op uw ramen staat, kan het snel warm worden. Door het sluiten van de rolluiken blijven uw ruimtes heerlijk koel.  
  • Privacy: het is niet mogelijk om door de elektrische rolluiken naar binnen te kijken, wat zorgt voor een ultiem gevoel van privacy.
  • Isolatie: naast het koel houden van ruimtes, kunnen rolluiken ook een stukje isolatie bieden. Denk bijvoorbeeld aan de winter of harde wind. Het rolluik biedt een extra bescherming.

Hoe werken elektrische rolluiken?

Elektrische rolluiken zijn erg gemakkelijk in gebruik. Het systeem bestaat uit een kast, lamellen, geleiders en een motor. De motor zorgt ervoor dat de luiken aangedreven worden en dat ze dus open en dicht kunnen gaan. Zo bieden de rolluiken een ultieme vorm van comfort. Elektrische rolluiken zijn met verschillende attributen te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een tijdschakelaar, die er voor zorgt dat de rolluiken automatisch op een bepaalde tijd open of dicht gaan. Andere bekende manieren zijn een sleutelschakelaar of een draaischakelaar ter bediening. Echter wanneer u kiest voor ultiem comfort, is de afstandsbediening iets voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf uw bank de rolluiken laten zakken met één druk op de knop. Kies de bediening die bij u past!

elektrische rolluiken wit

Montage van elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken kunnen op verschillende manieren aan uw woning gemonteerd worden:

  • Inbouwrolluiken: deze optie is het meest geschikt voor nieuwbouwwoningen. De rolluiken worden dan mooi weggewerkt in de gevel. Hierdoor kost dit bij bestaande huizen veel tijd en geld omdat de gevel dan al bestaand is.
  • Opbouwrolluiken: dit type is geschikt voor alle soorten huizen. Hierbij worden de luiken aan de muur of kozijnen bevestigd, waardoor het één geheel lijkt in de uitstraling.
  • Voorzetrolluiken: ook dit type is geschikt voor alle huizen. Het elektrische rolluik wordt dan namelijk op of tussen de zijmuren geplaatst.

Elektrische rolluiken oriënteren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Paul & Paul? In onze showrooms in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerburg aan de Rijn laten we u graag de verschillende mogelijkheden en varianten zien! Ook kunt u hier het elektrische aspect uitproberen. Onze specialisten vertellen u graag meer over het systeem, de werking en de voordelen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom!

Maak een afspraak

Scroll naar boven