Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Euroline zonwering & rolluiken

Onderdeel van Paul & Paul kozijnen en zonwering

De showroom op de Bree 15 in Nieuwerbrug is gewoon geopend en u kunt ons nog steeds bereiken op 0348-68 89 23. Wilco van den Berg, voor bestaande klanten een bekend gezicht, is op een andere functie nog steeds actief binnen de organisatie.

Groter assortiment nu ook kozijnen


Het productaanbod van Euroline is uitgebreid met kozijnen, deuren & schuifpuien en een breder aanbod zonwering en raamdecoratie. Ontdek de producten in onze vernieuwde showroom te Nieuwerbrug of in één van onze andere 2 showrooms.

Euroline zonwering logo.png

Ontdek de collectie van Paul & Paul

Hoogwaardige kwaliteit en een mooi design

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren!

De laatste trends in en om uw gevel

2Diensten-showroom-Paul&Paul-Home.png

Showroom

Paul & Paul levert en monteert een gevarieerd totaalaanbod aan particulieren en bedrijven waarmee wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren. Kom langs in een van onze showrooms voor vrijblijvend advies.

2Diensten-montageenreparatie-Paul&Paul-Home.png

Montage & Service

Wij verzorgen het gehele proces van advies tot montage en nemen u alle zorg uit handen. Door hoge eisen te stellen aan comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid bieden wij u enkel producten van gerenommeerde leveranciers.

2Diensten-assortiment-Paul&Paul-Home.png

Assortiment

Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit en met een mooi design.

Klantenvertellen

 • 18 juni 2021

  'Inmiddels als 11 jaar schermen van Paul & Paul. Werkt nog steeds erg goed. We worden heel erg goed en vriendelijk behandeld. Ook de monteuren zijn erg aardig.'

  10

  Gwen

  Berkel en Rodenrijs

 • 16 juni 2021

  'We gingen kijken voor een deur Veel mogelijkheden we hadden praktis al een keuze gemaakt. Tot we te horen kregen dat het assortiment was veranderd wij nog een keer langs bleek onze keuze ineens niet meer mogelijk. Toen aangegeven wat onze andere voorkeuren waren. Toen begon de ellende pas in afwachting van hun mail naar huis. Week later nog geen reactie over de mogelijkheden. Zelf gebeld naar anderhalve week nog geen antwoord mogelijk. Paar dagen later weet zelf gebeld had tussendoor ook gemaild na me telefoontje eind van de dag gebeld. Kreeg ik een offerte voor de deur die onze 2 keus 55was. Kreeg ineens allerlei kosten doorberekend ze hadden te weinig man uur gerekend nu viel de prijs hoger uit evenals de deur. Toen ik zei dat ze me niet eerst een prijs konden doorgeven ongv die 1600 lager lag uitgaand van de duurste prijs we hadden een prijs voorgeschoteld gekregen van ongv 4000 @5000 +- Toen ik aangaf dat dit belachelijk was kreeg ik te horen dat die ondanks dat die het fout had berekenen me de prijs moest doorbereken. Uiteindelijk verbrak de verbinding per ongeluk ik nog gemaild of ik de volgende gebeld kon worden en zelf gebeld de volgende dag maar uiteraard geen reactie meer. Wat een kak behandeling zoals ze met klanten omgaan. Had meer verwacht van Paul & Paul'

  4

  michelle

  Rotterdam

 • 8.4

  klantenvertellen

  179 beoordelingen

  179 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  86% van de klanten beveelt ons aan!

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven