Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Euroline zonwering & rolluiken

Onderdeel van Paul & Paul kozijnen en zonwering

De showroom op de Bree 15 in Nieuwerbrug is gewoon geopend en u kunt ons nog steeds bereiken op 0348-68 89 23. Wilco van den Berg, voor bestaande klanten een bekend gezicht, is op een andere functie nog steeds actief binnen de organisatie.

Groter assortiment nu ook kozijnen


Het productaanbod van Euroline is uitgebreid met kozijnen, deuren & schuifpuien en een breder aanbod zonwering en raamdecoratie. Ontdek de producten in onze vernieuwde showroom te Nieuwerbrug of in één van onze andere 2 showrooms.

Euroline zonwering logo.png

Ontdek de collectie van Paul & Paul

Hoogwaardige kwaliteit en een mooi design

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren!

De laatste trends in en om uw gevel

Showroom - Home

Showroom

Paul & Paul levert en monteert een gevarieerd totaalaanbod aan particulieren en bedrijven waarmee wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren. Kom langs in een van onze showrooms voor vrijblijvend advies.

2Diensten-montageenreparatie-Paul&Paul-Home.png

Montage & Service

Wij verzorgen het gehele proces van advies tot montage en nemen u alle zorg uit handen. Door hoge eisen te stellen aan comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid bieden wij u enkel producten van gerenommeerde leveranciers.

2Diensten-assortiment-Paul&Paul-Home.png

Assortiment

Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit en met een mooi design.

Klantenvertellen

 • 27 september 2021

  'Geen telefonisch contact met service afdeling, eerste e mail verzoek niet beantwoord. Na tweede verzoek, monteur gekomen na 1 week, probleem bekeken en bestelling gedaan voor deurstrip. Na 3 weken, inmiddels deur volkomen geblokkeerd, constateerde monteur Karsten bij plaatsing, dat de verkeerde strip was besteld. Monteur terug en GELUKKIG, op voorraad, de goede strip gevonden en direct deze, dezelfde middag geplaatst. Bij deze nogmaals dank aan de professionele monteur Karsten'

  6

  E.Versteegen

  Zoetermeer

 • 22 september 2021

  'Een paar dagen geleden zijn bij ons door Nico de shutters geplaatst. Wij zijn er erg blij mee. De shutters staan prachtig in de woonkamer. Een kleine klus om te plaatsen was het niet. Er moest ruimte blijven voor de openslaande schuifdeur en ook moest rekening worden gehouden met ventielen van ons ventilatiesysteem. Met rust, geduld en vakmanschap heeft Nico dat opgelost. Goed gedaan. Wij gaan ervan genieten.'

  10

  Johan

  Zoetermeer

 • 8.4

  klantenvertellen

  192 beoordelingen

  192 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  90% van de klanten beveelt ons aan!

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven