Hordeur aluminium kozijn gemonteerd door Paul & Paul

Al ruim 20 jaar uw horren specialist

Home ›› Hordeur In Aluminium Kozijn

Heeft u interesse in horren voor in aluminium kozijnen? Bij Paul & Paul kunt u zowel hordeuren als aluminium kozijnen kopen. Daarnaast kunnen wij voor u uw hordeur aluminium kozijn netjes meten en monteren. Zo houdt u vervelende insecten zoals vliegen en muggen tegen die uw huis willen betreden. Geniet weer van openstaande deuren zonder nare insecten in uw woning.

Maak een afspraak

hordeur aluminium kozijn

Hordeur aluminium kozijn is onmisbaar

Vooral in de zomer en het voorjaar zijn horren aluminium kozijnen onmisbaar. U kent vast wel die vervelende muggen die u ’s nachts wakker houden met hun gezoem. Vervolgens wordt u ’s ochtends wakker met akelige bulten over uw hele lichaam heen. Of denk aan van die irritante vliegen die tijdens uw ontbijt, lunch of avondeten steeds weer op uw lekker maaltje gaan zitten. Dit alles is verleden tijd met onze horren voor aluminium kozijnen.

Hordeur aluminium kozijn houdt bijen veilig

Behalve insecten als vliegen houdt een hordeur aluminium kozijn ook bijen buiten de deur. Bijen zijn heel belangrijk voor onze natuur. Ze halen constant stuifmeel op om daarmee bloemen en planten te bestuiven. Hierdoor kunnen deze zich voortplanten en blijven groeien. Het komt wel eens voor dat een bij per ongeluk in huis terecht komt en daar in het nauw komt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus belangrijk dat ze buiten blijven, waar het veilig is én ze goed hun werk kunnen doen.

Hordeur aluminium kozijn naar eigen voorkeuren

U heeft ongetwijfeld uw eigen unieke voorkeuren als het gaat om het uiterlijk van uw hordeur aluminium kozijn. Paul & Paul maakt alle hordeur aluminium kozijnen op maat. Dit betekent dat u zelf de afmetingen, kleuren en materialen kunt kiezen. Zo stelt u uw perfecte hor aluminium kozijn helemaal zelf samen. Ga bijvoorbeeld voor de framekleuren crème wit of antraciet grijs. Bent u bang dat u er snel doorheen zal lopen? Kies dan voor zwart gaas om de kans hierop te verkleinen.

Hordeur aluminium kozijn: vast of schuif

Naast materialen, kleuren en afmetingen kunt u ook nog kiezen tussen vaste hordeuren en schuifhordeuren. Een hordeur aluminium kozijn kan gebruik maken van een scharnier of een schuif systeem. Het gaas zit altijd in een frame gespannen. Daarnaast kunt u kiezen voor plisse hordeuren voor aluminium kozijnen. Deze hordeur aluminium kozijn maakt gebruik van een vouwsysteem. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag en kunt u het naar wens op een bepaalde stand laten staan.

hordeur aluminium kozijn gesprek

Hordeur aluminium kozijn van Unilux

Paul & Paul levert horren aluminium kozijnen van het hoogwaardige merk Unilux. Een hordeur aluminium kozijn van dit merk is altijd van recyclebaar aluminium en voorzien van onderdelen gemaakt van UV bestendig kunststof. Als u kiest voor Unilex, kiest u voor hoge kwaliteit. Bestel daarom snel een hordeur aluminium kozijn. Dit doet u heel gemakkelijk online. Vervolgens kunnen wij het netjes voor u monteren. Neem hiervoor contact met ons op zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Hordeur aluminium kozijn: de prijzen

Bent u benieuwd hoeveel een hor aluminium kozijn u gaat kosten? Op de website van Unilex kunt u heel gericht zoeken op het soort hordeur aluminium kozijn dat u nodig heeft. Aangezien alles op maat wordt gemaakt zijn de prijzen vervolgens nog wel afhankelijk van uw keuzes, maar het geeft u wel vast een handige richtlijn.

Maak een afspraak

Bent u opzoek naar een hordeur voor in een aluminium kozijn? Paul & Paul meet en monteert uw hordeur in aluminium kozijnen. Als specialist op het gebied van horren en hordeuren bieden wij u uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. 

Kom gerust langs in onze showroom te Bergschenhoek voor een demonstratie en ontdek alle mogelijkheden voor uw hordeur in Aluminium kozijnen. Ook kunt u eenvoudig op een van onderstaande producten een vrijblijvende offerte aanvragen.

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
inzethor-assortiment-horsystemen-paul-en-paul.jpg

Raamhorren

super+-assortiment-horsystemen-paul-en-paul.jpg

Hordeuren

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven