Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Jubileumacties

Home ›› Jubileumacties

Paul & Paul 20 jaar: onze jubileumacties

2022 is een speciaal jaar voor Paul & Paul. Wij bestaan namelijk 20 jaar. Vier het jubileum met ons mee en profiteer van exclusieve jubileumacties. We vieren ons jubileum het hele jaar door. Dat betekent dat we een jaar lang uitdelen. In 2022 ontvangt u gratis extra’s bij de aanschaf van een knikarmscherm (Somfy IO), ODL terrasoverkapping en schuifpui. Bekijk hieronder de acties die we speciaal hebben samengesteld voor ons jubileum.

Jubileumactie 1

Ontvang een TaHoma switch bij de aanschaf van een knikarmscherm (Somfy IO)

Onze eerste jubileumactie is meteen een goede binnenkomer. Wanneer u bij Paul & Paul een knikarmscherm (Somfy IO) bestelt, ontvangt u een TaHoma switch t.w.v. € 200,- . Met de TaHoma switch van Somfy kunt u al uw apparaten centraal verbinden en bedienen. Ook als u niet thuis bent. Eenvoudig via een gloednieuwe app vanaf uw smartphone. U kunt Paul & Paul toestemming geven voor het meekijken met het product bij eventuele storingen.

Bekijk onze knikarmschermen >

actie-1-somfy.jpg
actie-2-loungeset.jpg

Jubileumactie 2

Ontvang een waardebon t.w.v. €1500,- bij de aanschaf van een ODL terrasoverkapping

Deze jubileumactie is voor de liefhebbers van het buitenleven. Maak een keuze in het ODL assortiment bij Paul & Paul en ontvang een waardebon van YOI cadeau. Hiermee kunt u meteen uw nieuwe buitenruimte inrichten. In onze showroom krijgt u een goede indruk van de type modellen. De loungeset wordt geleverd door onze leverancier van YOI buitenmeubilair. Met een ODL terrasoverkapping in combinatie met de loungeset bent u helemaal klaar voor de zomer.

Bekijk ons ODL assortiment >

Jubileumactie 3

Ontvang een hordeur bij aanschaf van een schuifpui

Bent u van plan om een nieuwe schuifpui aan te schaffen? Doe het dit jaar bij Paul & Paul en ontvang een Unilux hordeur helemaal gratis. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de hordeur perfect aansluit op de schuifpui naar keuze. Wanneer de temperaturen buiten stijgen is het prettig om een aangenaam binnenklimaat te behouden. Een hordeur biedt de mogelijkheid voor frisse lucht en ventilatie binnen, zonder dat u last krijgt van muggen. Ontdek nu de voordelen van een schuifpui.

Bekijk onze schuifpuien >

Website schuifpui II.jpg

Viert u het jubileum met ons mee?

Aan deze jubileumacties zijn voorwaarden verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul & Paul.

Scroll naar boven