Home ›› Knikarm Zonnescherm

Knikarm zonnescherm

In de zomer binnen zitten hoeft niet meer. Met een knikarm zonnescherm heeft u altijd schaduw en kunt u buiten zitten, zonder dat u last heeft van de zon. Bij Paul & Paul Kozijnen – Zonwering heeft u keuze uit diverse modellen knikarmschermen van verschillende merken. Zo kiest u het zonnescherm met de uitstraling die bij uw woning of bedrijf past.

Met een knikarm zonnescherm zit u er in de zomer koel bij op uw terras. Het scherm geeft voldoende schaduw, waardoor u niet continu hoeft te verplaatsen. De knikarmschermen worden op maat gemaakt. Grotere afmetingen zijn ook mogelijk, want sommige modellen kunnen in een breedte van 14 meter worden geleverd. Voor de bediening van het zonnescherm heeft u de keuze uit handmatige en elektronische bediening. Met een knop of een app op uw telefoon zorgt u gemakkelijk voor schaduw.

Maak een afspraak

knikarm zonnescherm zonwering

Knikarm zonnescherm

Een gepersonaliseerd zonnescherm voldoet aan de door u gewenste eigenschappen en heeft de uitstraling van uw keuze. Het doek van het knikarm zonnescherm is namelijk in evenveel kleuren als texturen leverbaar. Daardoor kunt u ervoor zorgen dat de functionele zonwering de uitstraling krijgt die u wenst. Het duurzame doek is kleurvast en behandeld tegen vuil en water. Het knikarmscherm is een betaalbare vorm van zonwering. Bovendien heeft Paul & Paul altijd wel een knikarm zonnescherm voor u in de aanbieding.

Onderhoud en service

Het zonnescherm wordt door onze monteurs geïnstalleerd. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Paul & Paul Kozijnen – Zonwering is in bezit van het Romazo Garant Keurmerk. Dit biedt u de garantie van professionele installatie én zekerheid van levering van de zonwering producten. Onze montage en service is van hoge kwaliteit. Wanneer er na montage iets mankeert aan het knikarm zonnescherm, zorgen onze servicemonteurs dat het probleem verholpen wordt.

knikarm zonnescherm gestreept

Knikarm zonnescherm in vele soorten en maten

In ons assortiment hebben wij van meerdere merken verschillende soorten knikarmschermen. Samen met u gaan wij op zoek naar het knikarm zonnescherm dat aansluit bij het pand, uw budget en uw wensen. Van de merken Brustor, Sunmaster en Weinor hebben wij meerdere modellen in de collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een zonwering met compacte cassette tot een zonwering met 4 meter uitval en een volant als optie. Bij sommige schermen is er de mogelijkheid voor optionele verlichting of zelfs geïntegreerde LED spots. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het zonnescherm van uw keuze.

Wilt u meer informatie over een knikarm zonnescherm? Neem dan contact op met Paul & Paul Kozijnen - Zonwering of maak een afspraak om in één van onze showrooms langs te komen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering, horren en overkappingen. Paul & Paul is in 20 jaar uitgegroeid tot een grote aanbieder van deze producten in de provincie Zuid-Holland. Met ons totaalaanbod kunnen wij vele wensen van particulieren, aannemers en bedrijven realiseren.

Maak een afspraak

Scroll naar boven