Home ›› Kozijnen Woerden

Kozijnen Woerden in iedere stijl die u wenst

Woont u in Woerden en zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kozijnen Woerden vindt u bij Paul & Paul. Wij leveren en monteren kwalitatief hoogwaardige kozijnen aan particulieren en bedrijven.

Kozijnen zijn van grote invloed op de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Daarom is het belangrijk dat u professioneel advies krijgt. Op deze pagina bespreken we de eigenschappen van de verschillende soorten kozijnen die we leveren:

  • hout
  • aluminium
  • kunststof

Maak een afspraak

kozijnen-woerden-1-2

Kozijnen Woerden hout

Houten kozijnen zijn stijlvol en hebben een aantal praktische voordelen. Zo zijn ze geluidwerend en hebben ze een hoge isolatiewaarde. Het onderhoud van houten kozijnen valt in tegenstelling tot veel mensen denken mee. Er wordt drenking op toegepast, waardoor schimmels en insecten worden buitengehouden. Wat betreft esthetiek kan Paul & Paul veel voor u betekenen. Zo leveren we kunststof kozijnen in een strakke, rechte stijl, maar ook in klassieke/landelijke stijl met gebogen, zachte lijnen. Ook kunt u bij ons terecht voor blokkozijnen, deze hebben een typisch Hollands karakter dat goed past bij een historische stad zoals Woerden.    

Kozijnen Woerden aluminium

Aluminium kozijnen hebben een slank en sterk profiel. Ze zijn onder andere geschikt voor grote raampartijen. Wij leveren aluminium kozijnen in 10 RAL-kleuren en 21 unieke Profel-kleuren. Het grote voordeel van aluminium kozijnen is dat ze eenvoudig zijn in het onderhoud. Ze trekken geen stof of ander vuil aan, waardoor u ze maar één keer in het kwartaal met lauw water hoeft te reinigen. Daarnaast zijn onze aluminium kozijnen voorzien van onder andere inbraakwerende metalen sluitnokken en zware scharnieren.

Kozijnen Woerden kunststof

Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat ze vriendelijk zijn voor de portemonnee. Ook zijn ze eenvoudig in het onderhoud. Dit betekent echter niet dat de uitstraling onderdoet voor houten en aluminium kozijnen.

De houtimitaties zijn vaak zo perfect dat u deze niet meer van echt hout kunt onderscheiden. Dit geldt ook voor de kunststof kozijnen in aluminium look. Wij leveren kunststof kozijnen in 15 kleuren. Bekijk de kozijnfoto’s op deze pagina voor inspiratie.

Montage en service

Uw kozijnen Woerden worden op maat gemaakt en op vakkundige wijze gemonteerd. Onze monteurs zijn allen VCA-gecertificeerd en werken volgens de laatste richtlijnen. Als erkend montagebedrijf plaatsen wij alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. De fabrieksgarantie kan zodoende oplopen tot wel 10 jaar.

kozijnen-woerden-2-2

Onderhoud kozijnen

Zijn uw kozijnen Woerden aan onderhoud toe? Behalve het leveren en monteren van kozijnen, repareren we deze ook. We hebben monteurs in dienst die uw kozijnen een tweede leven geven. U kunt er weer jaren mee vooruit. Op de pagina Reparatie en onderhoud ziet u de tarieven voor deze dienst.   

Onze showroom bezoeken?

Kozijnen Woerden van dichtbij bekijken? U bent van harte welkom in één van onze showrooms. Daar beantwoorden we al uw vragen en krijgt u professioneel advies. De showroom in Nieuwerbrug aan den Rijn is vlakbij. Als u rijdt via de N458 bent u er binnen 15 minuten. Deze locatie is van dinsdag tot en met zaterdag open op afspraak. Het maken van een afspraak in onze showroom is uiteraard geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak

Scroll naar boven