Home ›› Kunststof Kozijnen Alphen Aan Den Rijn

Kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn - Alle info op een rij

Zijn uw oude kozijnen beschadigd of verouderd en wilt u graag nieuwe kunstof kozijnen Alphen aan den Rijn laten plaatsen? Met de isolerende kunststof kozijnen van Paul & Paul houdt u de koude tocht buiten de deur en de energierekening laag. Bovendien geniet u van de extra wooncomfort en de veiligheid die onze kozijnen u kunnen bieden. Bij Paul & Paul heeft u de keuze uit 5 houtimitaties en 15 kleuren.

Kleurrijke kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn

Bij de kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn van Paul & Paul heeft u de keuze uit 15 kleuren. Kies onder andere uit strak wit, warm crème, donker eiken, mahonie hout of spargroen. In onze showroom kunt u de verschillende kleurstellingen bekijken. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen allemaal standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Maak een afspraak

kunststof kozijnen alphen aan den rijn witte kozijnen

Kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn: wat zijn de voordelen?

Kiezen voor kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn is een goede keuze voor iedereen die “the best of both worlds” wil: praktisch én mooi.

Niet van hout te onderscheiden

Heeft u een klassiek ogende woning waar hout beter bij past? Ook dan is kunststof een goede oplossing. Wij kunnen de kunstof kozijnen namelijk een houtlook geven. De kozijnen behouden hun kleur, zijn UV-bestendig en zijn bovendien opgewassen tegen krassen. Wilt u toch liever een aluminium look? Dan kunt u een strakke aluminum look nabootsen met zwarte kozijnen.

Onderhoudsarm

Onze kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn zijn gemakkelijk in onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is er een doekje overheen halen. U heeft geen verf nodig en u hoeft niets te schuren of in de lak te zetten.

Hoge isolatiewaarde

De hoge isolatiewaarde van de kunststof kozijnen is natuurlijk een enorm voordeel. Dat woont wel zo prettig. Behalve dat u het binnen behaaglijk warm heeft, heeft u ook nog eens een lage energierekening.

Daarom Paul & Paul

Bovenop deze voordelen bieden wij ook de volgende pluspunten van kunststof kozijnen Alphen aan den RIjn:

10 jaar garantie

U ontvangt 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn. Dit kost u niets extra’s, het zit bij de prijs inbegrepen. Heeft u een probleem? Een telefoontje of mailtje en wij sturen een monteur om het probleem te verhelpen.

KOMO-keurmerk

Het KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk voor de bouw. In de KOMO-beoordelingsrichtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd. Wij leveren standaard kozijnen van KOMO-gecertificeerd glas met 2 of 3 glaslagen, die ook voorzien zijn van Argongas in de spouw.

Maak een afspraak

kunststof kozijnen alphen aan den rijn dakkapel

Kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn aanschaffen

De laatste jaren hebben kunststof kozijnen een enorme toevlucht in de Nederlandse kozijnenbranche genomen. Waar de bouw eerst standaard hout toepaste, is nu kunstof het meest gebruikte materiaal.

Dit is natuurlijk niet voor niets, want met de kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn van Paul & Paul profiteert u van:

  • Uitstekende isolerende eigenschappen
  • Voordelige prijzen
  • Kozijnen die niet van hout te zijn onderscheiden
  • Weinig onderhoud
  • Nederlandse fabricage onder VKG normeringen
  • Kunststof kozijnen op maat gemaakt

Kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn: kom kijken in onze showroom

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en overweegt u nieuwe kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn? Waar uw huis of kantoor ook staat, Paul & Paul levert zowel in Zuid-Holland als de rest van Nederland.

Bent u bezig met een verbouwing, dan kunt u naast onze kunststof kozijnen ook terecht voor kunststof deuren en schuifpuien. Wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in een van onze showrooms. Ons vakkundige personeel helpt u graag verder met uw kunststof kozijnen Alphen aan den Rijn!

Scroll naar boven