Buitenzonwering van Paul & Paul

Bent u op zoek naar de beste buitenzonwering? Zoek dan niet verder! Paul & Paul heeft altijd de beste zonneschermen tegen de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat u er in de zomer comfortabel bij zit, of dit nu binnen of buiten is.


Soorten buitenzonwering

Wij bieden vele soorten buitenzonwering op maat aan, zodat de zon u nooit in de weg staat. Want hoe heerlijk de zomer is, soms is er behoefte aan schaduw, zeker op de warmste uren van de dag. Dus om zo veel mogelijk te kunnen genieten van de zomers, biedt Paul & Paul de volgende soorten zonneschermen aan, tegen de beste prijs:

  • knikarmschermen
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen
  • Serre zonnewering
  • Markiezen
  • Screens
  • Horeca zonnewering
  • Parasols

Wij hebben dus alles in huis om uw zomers aangenaam te maken, zodat u volop kan genieten van de schaduw in en rondom uw huis.

Nooit meer vervelend warme zomers

Het is natuurlijk nooit fijn om op een al warme zomerdag thuis te komen in een al even warm huis. Dit is al helemaal vervelend tijdens het slapen, niemand slaapt lekker in een te warme slaapkamer. Buitenzonwering is daar de oplossing voor. Door de juiste buitenzonwering is uw huis weer een fijne plek om zomers te vertoeven. Of u nu buitenzonwering zoekt die uw terras tegen de zon beschermd of buitenzonwering die de zon buiten uw huis houdt, bij ons vindt u altijd de juiste manier om de zon weg te houden. 

 

Alle buitenzonwering elektrisch bestuurt

Al onze buitenzonwering kan elektronisch bestuurd worden met een afstandsbediening of zelfs met je  smartphone. De elektronische buitenzonwering wordt aangestuurd d.m.v. Somfy motoren. Paul en Paul werkt alleen met gerenomeerde bedrijven, topmerken en topproducten. Zoals brustor, Roma, Sunmaster en Weinor. Daarnaast altijd 5 jaar garantie en volledige service op alle buitenzonwering.

 

Vrijblijvend advies en de beste prijs voor uw buitenzonwering

Bent u nu benieuwd wat er bij u thuis kan gebeuren om de zomers nog beter door te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Krimpen aan den IJssel of Bergschenhoek. Hier kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en tegelijkertijd de beste buitenzonwering aan u voor leggen. U kunt bij ons altijd naar binnen lopen, dus ook zonder afspraak!

Artikelen

Zoek resultaat van "Buitenzonwering op maat" binnen Artikelen

Pagina's

Zoek resultaat van "Buitenzonwering op maat" binnen Pagina's

Buitenzonwering op maat - locatoin. Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
 Buitenzonwering op maat - facebook. Buitenzonwering op maat - twitter. Buitenzonwering op maat - linkedin. 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]