Gordijnen op Maat?

Paul & Paul biedt u een unieke collectie Gordijnen, vouwGordijnen en raamdecoratie van hoge kwaliteit. Dankzij een aantal innovaties blinken de Gordijnen uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt. Wij bieden Gordijnen van de merken Inside, ABZ & Luxaflex®. Allen luxe kwaliteitsproducten. Op maat gemaakte Gordijnen van Paul & Paul passen perfect en zorgen voor een luxe uitstraling in uw woning. 

 

Gordijnen - Gordijnen.Verduisterende Gordijnen of lichtdoorlatend

Paul & Paul biedt u een zeer uitgebreide collectie stoffen, diktes van de stof en gradaties van lichtdoorlatendheid. Zo kunt u kiezen voor volledig verduisterende Gordijnen of lichtdoorlatende. Deze stoffen zien er niet alleen mooi uit, ze vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo je energieverbruik te verminderen. Kom gerust langs in onze Showroom in Bergschenhoek of in Krimpen aan den IJssel om de Gordijnen met eigen ogen te zien en te voelen. 

Gordijnen inmeten & monteren

Uw Gordijnen worden ingemeten en gemonteerd door vakmensen. We komen bij u thuis langs en meten alles op voor de exacte maten. Bij het bezoek bij u aan huis nemen we de stoffen mee zodat u een afgewogen keuze kunt maken passend bij uw interieur.


Gordijnen kopen?

Als u Gordijnen wilt kopen bent u van harte welkom in onze showroom in Bergschenhoek of Krimpen aan den IJssel waar u alle stoffen en mogelijkheden op uw gemak kunt bekijken. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via een van onderstaande artikelen. 


VouwGordijnen 

Bent u op zoek naar vouwGordijnen? Bekijk de vouwGordijnen hier of kom lang in onze showroom in Bergschenhoek of Krimpen aan den IJssel. 

Artikelen

Zoek resultaat van "Gordijnen" binnen Artikelen

Pagina's

Zoek resultaat van "Gordijnen" binnen Pagina's

Gordijnen - locatoin. Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
 Gordijnen - facebook. Gordijnen - twitter. Gordijnen - linkedin. 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]