houten jaloezieen - sfeerafbeelding-jasno-blinds.

 

Houten Jaloezieën op maat

Houten Jaloezieën op maat van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren horizontale jaloezieën van de merken Jasno, Luxaflex®, Jasno en ABZ. Allen luxe jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. 

De jaloezieën van Paul & Paul zijn altijd maatwerk. U heeft een uitgebreide keuze in jaloezieën qua kleuren, materiaal & lamelbreedtes. Details zoals ladderbanden en kooflijsten maken van het geheel een product passend aan uw wensen.

Op maat gemaakte jaloezieën houten jaloezieen - jaloezieen.

Wij komen bij u thuis langs om de exacte maten op te nemen en nemen de kleurstalen van de jaloezieën mee. De jaloezieën zijn altijd op maat zodat deze perfect passen. Vervolgens worden uw jaloezieën geproduceerd en na 5 á 6 weken bellen wij u voor een montageafspraak.

Jasno jaloezieën 

De houten jaloezieën van Jasno ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit hem vaak in de kleinste details. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. Bekijk hier de jaloezieën van Jasno.

De voordelen van horizontale jaloezieën

Bij Paul & Paul heeft u keuze uit een breed assortiment horizontale jaloezieën die een romatische sfeer geven aan uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. Deze horizontale jaloezieën zijn er in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Bij een iets traditionelere woning of ruimte wordt vaak gebruik gemaakt van horizontale houten jaloezieën.  

Prijs jaloezieën

Voor prijzen van uw jaloezieën kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms om de gehele collectie te bekijken.
Voor meer productinformatie bekijk de producten onderaan deze pagina.

houten jaloezieen - locatoin. Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
 houten jaloezieen - facebook. houten jaloezieen - twitter. houten jaloezieen - linkedin. 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]