kozijnen vervangen - kozijnen-vervangen.


kozijnen vervangen

U wilt graag uw kozijnen vervangen? Een kozijn vervangen laat u door Paul & Paul doen als u gaat voor maatwerk, vakmanschap en kwaliteit! U heeft keuze uit houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. 

Wanneer u kozijnen moet vervangen

kozijnen worden blootgesteld aan aan verschillende weersomstandigheden en krijgen hierdoor veel te voorduren. Als uw huidige kozijen oud zijn, open naden of kieren hebben of het hout gaat rotten, dan is het tijd voor nieuwe kozijnen. Nieuwe kozijnen hebben een veel hogere isolatiewaarde dan de kozijnen die vroeger gemaakt werden. Met een betere isolatie bespaart u een hoop geld op stookkosten. 

Welk type kozijnen passen bij u?

Door het ruime assortiment kunt u kiezen uit vele soorten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een mooie uitstraling. Aluminium is een licht materiaal en hierdoor zijn aluminium kozijnen uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Zowel kunststof als aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm, er is geen schilderwerk nodig, zijn vuilafstotend behandeld en hoeven alleen schoongemaakt te worden. 

Kiest u voor houten kozijnen, dan kiest u voor een warme uitstraling en uitstekende warmte en geluidsisolatie. Gaat uw wens uit naar een warme uitstraling, maar liever geen hout? Met de Lino Houtlook kozijnen geniet u van de warme uitstraling, met de voordelen van een kunststof kozijn. Heeft u nog geen idee wat u mooi vindt? Kom dan eens langs in onze showroom, dan laten we u alle varianten zien.


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw kozijnen? Neem dan contact met ons op en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. 


Bekijk de kozijnen in onze showroom 

Kom langs in onze showroom van meer dan 700 m2 en bekijk ons assortiment kozijnen. U kunt gratis partkeren voor de ingang. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Alvast weten wat u in de showroom kan zien? Loop online door showroom

Artikelen

Zoek resultaat van "kozijnen vervangen" binnen Artikelen

Pagina's

Zoek resultaat van "kozijnen vervangen" binnen Pagina's

kozijnen vervangen - locatoin. Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
 kozijnen vervangen - facebook. kozijnen vervangen - twitter. kozijnen vervangen - linkedin. 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]