Nieuwsoverzicht Paul & Paul

Profel Expert Paul & Paul

31-10-2016 - Al onze kozijnen, deuren & schuifpuien worden gefabriceerd door het Belgische familiebedrijf Profel. Al meer dan 12 jaar is Paul & Paul een trots Profel Expert geselecteerd op kwaliteit en deskundigheid.


Profel Expert Paul & Paul Zuid Holland

Dit beloven we u als Profel Expert

Uw ideale kozijnen en deuren? Dat zijn kozijnen en deuren met een uitstekende service, zowel voor, tijdens als na de plaatsing. Paul & Paul werkt allen met gecertificeerd eigen personeel die het Profel Gamma door en door kennen. Onze betrokkenheid is vervat in 3 glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitvoerig de tijd om te luisteren naar uw wensen en nemen we vooraf je woning grondig onder de loep. Op basis daarvan laten we zien wat binnen uw budget mogelijk is en hoe en wanneer het project gerealiseerd kan worden. Zet alvast vrijblijvend de eerste stap...


Respect voor je woning en je spullen

Wederzijds respect vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met uw huis, meubels en andere spullen. We houden rekening met eventuele huisdieren en respecteren uw privacy. Uiteraard nemen we alle afvalmaterialen weer mee en laten we alles netjes achter.

Geen verrassingen achteraf

Ook achteraf heeft u geen omkijken. Natuurlijk bieden we goede garantievoorwaarden, maar we gaan graag een stapje verder. U kan altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt of als er iets onduidelijk is. Mocht er toch een probleem zijn, dan zijn we snel in de buurt om een oplossing te bieden.

Stappenplan Profel Expert Paul en Paul


< Terug naar het overzicht

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]