Over Ons

Home ›› Over Paul Paul

Wij zijn Joop en Arie Paul en samen runnen wij Paul & Paul Kozijnen – Zonwering B.V.

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen.

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Paul & Paul heeft drie showroom, Het hoofdkantoor en het magazijn zijn gevestigd in Bergschenhoek. Onze showroom te Bergschenhoek van ruim 700m² is 6 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

In 2016 hebben wij een tweede showroom geopend in Krimpen aan den IJssel. Deze showroom geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Paul & Paul voor u kan bieden.

Over-Paul&Paul-Home.png

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Onze derde showroom is geopend in 2018 in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met een klein magazijn ernaast en een strak ingerichte showroom kunt u vrijwel alle producten hier op ware grote bekijken.

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat wij montageploegen en een servicemonteur in vaste dienst hebben die altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel, begeleiden wij het gehele proces van A tot Z.

Maak online een afspraak dan zorgen en wij zorgen dat de koffie klaar staat!

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties

Klantenvertellen

 • 6 mei 2023

  'Geen seconde spijt gehad dat we met Paul en Paul in zee zijn gegaan. Prima product, goed advies en een gezellige dag gehad met Nico, die de raamdecoratie heeft geplaatst.'

  9

  Annette

  Rotterdam

 • 1 april 2023

  'Netjes alles opgemeten en verstand van zaken'

  10

  Rolf admiraal

  KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

 • 8.6

  klantenvertellen

  251 beoordelingen

  251 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6
  95% van de klanten beveelt ons aan!
Scroll naar boven