Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Over Paul & Paul

Arie en Joop Paul.jpg

Goedendag, wij zijn Joop en Arie Paul en samen runnen wij Paul & Paul Kozijnen – Zonwering B.V.

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen.

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Paul & Paul heeft drie showroom, kantoor en opslag met het hoofdkantoor gevestigd in Bergschenhoek. Onze showroom te Bergschenhoek van ruim 700m² is 6 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

In 2016 hebben wij een tweede showroom geopend in Krimpen aan den IJssel. Deze showroom geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Paul & Paul voor u kan bieden.

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Onze derde showroom is geopend in 2018 in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met een klein magazijn ernaast en een strak ingerichte showroom kunt u vrijwel alle producten hier op ware grote bekijken.

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat wij montageploegen en een servicemonteur in vaste dienst hebben die altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel, begeleiden wij het gehele proces van A tot Z.

De koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Joop en Arie Paul

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties

Klantenvertellen

 • 18 juni 2021

  'Inmiddels als 11 jaar schermen van Paul & Paul. Werkt nog steeds erg goed. We worden heel erg goed en vriendelijk behandeld. Ook de monteuren zijn erg aardig.'

  10

  Gwen

  Berkel en Rodenrijs

 • 16 juni 2021

  'We gingen kijken voor een deur Veel mogelijkheden we hadden praktis al een keuze gemaakt. Tot we te horen kregen dat het assortiment was veranderd wij nog een keer langs bleek onze keuze ineens niet meer mogelijk. Toen aangegeven wat onze andere voorkeuren waren. Toen begon de ellende pas in afwachting van hun mail naar huis. Week later nog geen reactie over de mogelijkheden. Zelf gebeld naar anderhalve week nog geen antwoord mogelijk. Paar dagen later weet zelf gebeld had tussendoor ook gemaild na me telefoontje eind van de dag gebeld. Kreeg ik een offerte voor de deur die onze 2 keus 55was. Kreeg ineens allerlei kosten doorberekend ze hadden te weinig man uur gerekend nu viel de prijs hoger uit evenals de deur. Toen ik zei dat ze me niet eerst een prijs konden doorgeven ongv die 1600 lager lag uitgaand van de duurste prijs we hadden een prijs voorgeschoteld gekregen van ongv 4000 @5000 +- Toen ik aangaf dat dit belachelijk was kreeg ik te horen dat die ondanks dat die het fout had berekenen me de prijs moest doorbereken. Uiteindelijk verbrak de verbinding per ongeluk ik nog gemaild of ik de volgende gebeld kon worden en zelf gebeld de volgende dag maar uiteraard geen reactie meer. Wat een kak behandeling zoals ze met klanten omgaan. Had meer verwacht van Paul & Paul'

  4

  michelle

  Rotterdam

 • 8.4

  klantenvertellen

  179 beoordelingen

  179 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  86% van de klanten beveelt ons aan!
Scroll naar boven