Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Over Ons

Home ›› Over Paul Paul

Wij zijn Joop en Arie Paul en samen runnen wij Paul & Paul Kozijnen – Zonwering B.V.

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen.

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Paul & Paul heeft drie showroom, kantoor en opslag met het hoofdkantoor gevestigd in Bergschenhoek. Onze showroom te Bergschenhoek van ruim 700m² is 6 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

In 2016 hebben wij een tweede showroom geopend in Krimpen aan den IJssel. Deze showroom geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Paul & Paul voor u kan bieden.

Over-Paul&Paul-Home.png

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Onze derde showroom is geopend in 2018 in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met een klein magazijn ernaast en een strak ingerichte showroom kunt u vrijwel alle producten hier op ware grote bekijken.

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat wij montageploegen en een servicemonteur in vaste dienst hebben die altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel, begeleiden wij het gehele proces van A tot Z.

De koffie staat voor u klaar!

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties

Klantenvertellen

 • 27 september 2021

  'Geen telefonisch contact met service afdeling, eerste e mail verzoek niet beantwoord. Na tweede verzoek, monteur gekomen na 1 week, probleem bekeken en bestelling gedaan voor deurstrip. Na 3 weken, inmiddels deur volkomen geblokkeerd, constateerde monteur Karsten bij plaatsing, dat de verkeerde strip was besteld. Monteur terug en GELUKKIG, op voorraad, de goede strip gevonden en direct deze, dezelfde middag geplaatst. Bij deze nogmaals dank aan de professionele monteur Karsten'

  6

  E.Versteegen

  Zoetermeer

 • 22 september 2021

  'Een paar dagen geleden zijn bij ons door Nico de shutters geplaatst. Wij zijn er erg blij mee. De shutters staan prachtig in de woonkamer. Een kleine klus om te plaatsen was het niet. Er moest ruimte blijven voor de openslaande schuifdeur en ook moest rekening worden gehouden met ventielen van ons ventilatiesysteem. Met rust, geduld en vakmanschap heeft Nico dat opgelost. Goed gedaan. Wij gaan ervan genieten.'

  10

  Johan

  Zoetermeer

 • 8.4

  klantenvertellen

  192 beoordelingen

  192 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  90% van de klanten beveelt ons aan!
Scroll naar boven