Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Over Paul & Paul

Arie en Joop Paul.jpg

Goedendag, wij zijn Joop en Arie Paul en samen runnen wij Paul & Paul Kozijnen – Zonwering B.V.

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen.

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Paul & Paul heeft drie showroom, kantoor en opslag met het hoofdkantoor gevestigd in Bergschenhoek. Onze showroom te Bergschenhoek van ruim 700m² is 6 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

In 2016 hebben wij een tweede showroom geopend in Krimpen aan den IJssel. Deze showroom geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die Paul & Paul voor u kan bieden.

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Onze derde showroom is geopend in 2018 in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met een klein magazijn ernaast en een strak ingerichte showroom kunt u vrijwel alle producten hier op ware grote bekijken.

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat wij montageploegen en een servicemonteur in vaste dienst hebben die altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel, begeleiden wij het gehele proces van A tot Z.

De koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Joop en Arie Paul

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties

Klantenvertellen

 • 1 april 2021

  'Goede afspraken. Op tijd geleverd. Goede montage. Gewoon alles perfect.'

  9

  Eric

  Bergschenhoek

 • 22 maart 2021

  'Bij Euroline / PAUL & Paul buitenjalouziën besteld. Wilco is op locatie geweest en heeft alles toegelicht/uitgelegd en ingemeten. De rail is bijpassend bij de kozijnen geleverd. De bak en lamellen een andere kleur. Het geheel is netjes op tijd geleverd volgens afspraak en heel netjes gemonteerd. Ook prettig dat er op de dag zelf goed overlegd was hoe de electra weggewerkt zou worden. Montageplaats was netjes opgeruimd.'

  10

  Benno Muijt

  Bodegraven

 • 8.4

  klantenvertellen

  176 beoordelingen

  176 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  88% van de klanten beveelt ons aan!
Scroll naar boven