Urban Stijl

Het stedelijke met een frisse zomerse uitstraling. Kleuren die op elkaar aansluiten en kleuren die elkaar versterken. Alle aspecten en producten sluiten hier op elkaar aan.

  • Shutters
  • Knikarmscherm
  • Rolluikenvan Engen.png

26.jpg

van Engen 2.png

Één stijl

Zowel in de keuken als in de woonakmer komen de witte Jasno Shutters terug. De Shutters zijn in dezelfde RAL kleur als de kozijnzen waardoor de overloop van kozijn naar shutter vlekkenrloos is.

Insecten

Het is bijna niet te zien maar hier is de plisse hordeur ook toegepast. Door ook dit te plaatsen in aansluitende RAL kleur valkt deze weg in de kozijnen. Door gebruik te maken van zwart gaas wordt het doorzicht begouden maar is dekans om er per ongeluk doorheen te lopen verkleind.

De kleine details

De kozijnen wit, shutters wit, hordeur wit, rolluik cassette wit, maar de lamellen in RAL 7021. Het zelfde contrast wat terug komt in de achtertuin. Daarnaast zorgen de donkere lamellen in combinatie met de vierkante strakke cassette voor een moderne look. D

Terras

Openslaande deuren zorgen altijd voor een uitdaging in combinatie met een knikarmscherm, je wilt natuurlijk niet dat deze tegen de armen aankomen. Daarnaast moet het scherm ook natuurlijk voldoende zon tegen houden. De monteurs kijken samen met u naar de gewenste hellingshoek voor het scherm.

van Engen 4.png

van Engen 3.png

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven