Shutters op maat

Inmeten & Montage van Jasno Shutters

Home ›› Shutters Op Maat

Shutters

Shutters, ook wel louvre Shutters genoemd, zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Paul & Paul levert en monteert raamShutters van het merk Jasno.

Shutters op maat

Shutters van Paul & Paul zijn altijd een maatwerk product van de hoogste kwaliteit. In onze showroom kunt u ons uitgebreide aanbod van houten Shutters en andere raamdecoratie bekijken.

Inmeten & montage van uw Shutters

Uw raamShutters worden ingemeten en gemonteerd door vakmensen. Na het maken van een vrijblijvende inmeetafspraak komen we bij u op bezoek om de exacte afmetingen voor de Shutters op te meten. We stellen een gerichte offerte met al uw wensen en de juiste maten. Na 10-12 werkweken nemen wij contact met u op voor een montage afspraak. U wordt compleet ontzorgd en hoeft zich geen zorgen te maken over montage van uw houten Shutters.

Jasno Shutters op maat gemaakt

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige Shutters van Jasno die voor u op maat worden gemaakt. Jasno Shutters zijn bijzonder degelijk en zitten boordevol technische kunststukjes. Denk aan de verzonken scharnieren of de technische zijstijl. Juist door deze kwaliteiten zijn Jasno Shutters opvallend mooi en oersterk.

  • Verzonken scharnieren
  • Technische zijstijl
  • Pengatverbinding:
  • Kwartiersgezaagde lamellen
  • Lakafwerking

Uw opties voor Shutters op maat

Wij bieden vier soorten opties voor de montage van Shutters. Welk u kiest hangt af van de ruimte waar u de Shutters op maat wilt laten monteren, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of deur open gaat. Paul & Paul geeft u deskundig advies over welke montage bij u thuis de beste optie is. Opmeten en monteren hoeft u niet zelf te doen, dit doen wij voor u. 

Prijzen Shutters op maat

Voor prijzen en meer informatie van houten Shutters bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Of kijk op onze Jasno Shutters pagina. 

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
assortiment-shutters-paul&paul.png

Jasno Shutters

assortiment-gordijnen-paul&paul.png

Gordijnen

assortiment-rolgordijnen-paul&paul.png

Rolgordijnen

assortiment-vouwgordijnen-paul&paul.png

Vouwgordijnen

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven