Unilux horren

Unilux: producten voor kwalitatieve horren

Bent u op zoek naar horren, zonwering of shutters van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Paul & Paul aan het goede adres. Als specialist op het gebied van kozijnen, zonwering en overkappingen bieden wij voor iedere situatie de beste oplossing, mede mogelijk gemaakt door verschillende kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Denkt u hierbij aan rolgordijnen, overkappingen, knikarmschermen, markiezen en meer. Een voorbeeld van een topmerk waar wij graag mee werken is Unilux, producent van horren, Topspin zonwering en Fraction aluminium shutters. Al bijna dertig jaar zijn zij actief in de horrenbranche in Nederland en sindsdien is hun productieaanbod en service flink uitgebreid. Bij Paul & Paul zijn wij als Unilux dealer trots om met deze producten van hoge kwaliteit te kunnen werken!

 

Horrenfabrikant Unilux in Boxtel

Unilux uit Boxtel, een dorp in Noord-Brabant, staat voor innovatief design van Nederlands fabricaat. Zij ontwikkelen en produceren met zo’n 100 medewerkers al sinds 1990 horren in hun eigen fabriek met ruim 15.000 m2 vloeroppervlak. Doordat Unilux alle processen, zoals productontwikkeling, levering en reparatie in eigen hand houdt, geeft dit de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek bij iedere opdracht de beste kwaliteit en maatwerk te leveren. Als professioneel bedrijf werken zij altijd aan verbeteringen en innovatie om zo de kwaliteit te allen tijde zo hoog mogelijk te houden. Belangrijke speerpunten van Unilux zijn het garanderen van de beste kwaliteit en de snelste levering. Maar ook leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor alle Unilux dealers (zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden) hebben ze hoog in het vaandel staan.

Een belangrijk gegeven is dat Unilux producten uitsluitend onder de Unilux merknaam verhandeld worden via officiële Unilux dealers. Bij Unilux worden er dan ook geen productonderdelen ingekocht bij buitenlandse leveranciers met de simpele reden dat deze systemen niet geschikt zijn voor de raam- en deursystemen in Nederland. In Nederland is het namelijk uniek dat achterdeuren naar buiten opendraaien en dat vraagt om aangepaste oplossingen. Unilux biedt met al hun kennis en ervaring de juiste oplossingen voor Nederlandse ramen en deuren. Wilt u graag een woning die u goed kunt ventileren en toch vrij van insecten en ongedierte blijft? Kiest u dan voor een comfortabel en kwalitatief Unilux hor.

 

Unilux horren

Unilux uit Boxtel in Noord-Brabant heeft als specialist van horren op maat voor iedere situatie het geschikte hor. Bent u op zoek naar een Unilux hor dan kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Heeft u de deuren naar de tuin bijvoorbeeld graag open, maar heeft u genoeg van vliegen, muggen en andere insecten binnenshuis? Kiest u dan voor een Unilux hordeur! Unilux produceert verschillende hordeuren voor draaideuren, openslaande tuindeuren en schuifpuien. Denkt u hierbij aan de Unilux plissé hordeur, de rolhordeur of de vaste Unilux hordeur. Doordat hordeuren in tegenstelling tot raamhorren vaak gebruikt worden is het belangrijk dat ze stevig en degelijk zijn. Het materiaal wat Unilux gebruikt bij hun hordeuren is recyclebaar aluminium en UV bestendige kunststof onderdelen.

 

De Unilux plissé hordeur

Bij de Unilux plissé hordeur vouwt het gaas op bij het openen van de deur. Het grootste voordeel hiervan is dat de Unilux hordeur daardoor minder ruimte inneemt en erg duurzaam is. Deze Unilux plissé hordeur blijkt ideaal in dagelijks gebruikt doordat de hordeur in de gewenste stand blijft staan na het openschuiven van de deur in plaats van dat deze direct terugschiet na het loslaten van de handgreep. U kunt vervolgens de hordeur op een voor u gewenst moment weer dichtschuiven. De praktische werking van deze Unilux plissé hordeur draagt er onder andere aan bij dat dit de best verkochte hordeur in Nederland is.

 

Andere opties voor een Unilux hordeur

Kiest u toch liever voor een ander type hordeur, dan heeft Unilux ook meerdere opties in vaste- of schuifhordeuren en rolhordeuren. Bij de vaste- en schuifhordeuren zit het gaas opgespannen in een frame dat op maat gemaakt wordt voor uw deur. Doordat dit frame met een scharnier of schuifsysteem in uw deurpost bevestigd wordt neemt dit wel wat ruimte in beslag. Een voordeel van dit type Unilux hordeuren is dat deze deuren stevig en goed bestand zijn tegen huisdieren, indien de deur daarbij ook met het specifieke, sterke petscreen gaas is vervaardigd. Daarnaast is de hordeur optioneel uit te breiden met een kattenluik. Doordat de hordeur altijd op maat wordt gemaakt heeft u de garantie dat deze perfect past.

De rolhordeur kan in bepaalde situatie eveneens een goede keuze zijn. Bij de Unilux rolhordeur rolt het gaas namelijk op in een cassette, met als voordeel dat dit type Unilux hor minder ruimte in beslag neemt. Ook is deze hordeur zeer geschikt als budgetoplossing voor deuren die amper gebruikt worden.

 

Unilux fractions

Met Unilux fractions kiest u voor een mooi vormgegeven oplossing voor uw ramen binnenshuis om zo het perfecte lichteffect te creëren. Dankzij de unieke vormgeving bieden de Unilux fractions de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze de lichtinval of inkijk op ieder moment naar wens te wijzigen. Hierdoor spelen de fractions ook een belangrijke rol in het bepalen van de sfeer in uw huis. Het materiaal, onder andere bestaande uit aluminium, is van hoge kwaliteit, duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Aluminium heeft daarnaast meerdere voordelen ten opzichte van hout:

  • Aluminium is sterker;
  • Het materiaal is minder stijf en heeft dus meer vormvrijheid;
  • Het geheel sluit beter;
  • Vochtbestendiger en UV-bestendiger dan hout;
  • Hogere hergebruikswaarde en daardoor duurzamer;
  • Aluminium shutters passen, anders dan hout, bij alle inrichtingstijlen;
  • Onderhoudsvriendelijker, hout trekt sneller vuil en stof aan.

Unilux fractions zijn dus ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Door het unieke design met de strakke panelen zijn de fractions de perfecte blikvanger en zijn ze daarnaast bijzonder geschikt om de gekozen ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven.

De Unilux fractions zijn bijzonder functioneel omdat deze geheel geopend en gesloten kunnen worden met behulp van de zogeheten ‘blinde’ scharnieren. Daarnaast zijn de lichtsleuven in een handomdraai zelf bij te stellen en kunt u met grotere of kleine sleuven uw mate van privacy zelf bepalen.

 

Neem contact op voor de verschillende Unilux oplossingen!

Heeft u interesse in de producten van Unilux en wilt u er graag meer over weten? U bent, ook zonder afspraak, 6 dagen per week welkom in onze Paul & Paul showroom in Bergschenhoek of Krimpen aan den IJssel (Krimpen is 5 dagen open van dinsdag t/m zaterdag) waar u veel mogelijkheid heeft om inspiratie op te doen. Ons ervaren personeel staat voor u klaar met vakkundig advies en beantwoordt graag al uw vragen. Daarnaast bieden wij bij Paul & Paul ook de mogelijkheid om op afspraak, geheel vrijblijvend bij u thuis langs te komen voor deskundig advies op maat. De beste service staat bij ons voorop! Meer weten over onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]