Home Office

Deze van oorsprong klassieke woning is verbouwd waardoor het helemaal aansluit bij de laatste interieur trends. De stalen deuren en donkere shutters springen er prachtig uit op de lichte muren. Daarnaast geven de terugkomende bruin tinten de woning een extra warm gevoel.

  • Shutters
  • Knikarmscherm
  • Gordijnen

Moerman collage 2.png

Moerman collage 1.png

Thuis werken

Thuis werken was nog nooit zo fijn met zo'n prachtig kantoor. De donkere muren en strakke shutters met silent view geven het kantoor een moderne en rustige look. Met de toevoeging van de het houten bureau en de leren klassieke bruine bureau stoel is de link weer gelegd met het van origine klassieke huis.

Lichte tinten

Voorbij de stalen deuren kom je in de woonkamer waar je gelijk een warm gevoel krijgt. het contrast tussen de shutters en gordijnen zie je in de zelfde stijl weer terug in het overige interieur. Ook hier is weer een kleine toevoeging van de warme bruin tinten

Op gaan in de muur

Tijdens het koken lekker naar buiten staren maar geen last hebben van de felle zon. De lichte vouwgordijnen zorgen voor een fijne filtering van het felle licht. Deze vallen mooi weg binnen het raam kozijn

Lekker terras

De woning is compleet gemaakt met een knikarmscherm in de achtertuin. Ook hier zijn de grijs tinten van binnen weer terug te vinden. Hier kunnen de bewoners lekker ontbijten en lang natafelen in de zomer zonder last te hebben van de felle zon.

Moerman collage 3.png

Moerman collage 4.png

Moerman collage 5.png

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven