Sfeer licht en natuurlijk licht

Een moderne woning aan het water. Prachtig contrast aan de voorkant van de woning, de witte steen in combinatie met de donkere kozijnen. Het rieten dak geeft de woning een landelijke uitstraling en past daarom perfect in deze omgeving.

  • Kozijnen
  • Terrasoverkapping
  • Horsystemen

Foto 1

Foto 2

Contrast

De volledige woning is voorzien van aluminium kozijnen. De donkere strakke kozijnen vallen direct op aan de voorkant van de woning in combinatie met de lichte stenen. Hier is van beide wereld wat mee gepakt, modern met aluminium maar klassiek met de gemetselde steen en het rietendak. 

Een waar feestje

Door de RGB verlichting kan er gespeeld worden met de sfeer op het terras. Naast alle felle en vrolijke kleuren kan er ook gekozen worden voor warme wittinten. Deze kleuren sluiten fijnloos aan op de gevel verlichting.

Grote ramen

Door de grote raampartijen en minimalistische profielen is het brede uitzicht echt om te genieten. Met de aluminium kozijnen is dat eenvoudig te creeeren. Zo zorg je ervoor dat de tuin en woning volledig in elkaar overlopen.

Vrijstaand, aanbouwen of inbouwen

De terrasoverkappingen hebben van zichzelf 4 staanders en kunnen dus eenvoudig achterin de tuin geplaatst worden. Hier is ervoor gekozen om alleen het dak van de overkapping in het bestaande dak in te bouwen. Nu is het dak echt een onderdeel van de woning.

Foto 3

Foto 4

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven