Natuurlijk licht

Deze kubistische moderne woning beschikt over enorme schuifpuien met grote opervlakte glas. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht dat binnen komt. De lichte muren en het gebruik van hout maakt dit een woning met natuurlijke materialen en lichte kleuren.

  • Schuifpui
  • Deur
  • Raamdecoratie

Schnebbelie 5.png

Schnebbelie 2.png

Aluminium en glas

De strakke alumiunium puien met het vele glas zorgen voor veel natuurlijk licht in de woning. De grote openingen zorgen voor veel interactie tussen terras en woning. Zo creeer je eigenlijk een grotere woonkamer voor jezelf.

Hout

Het hout werk op het terras en de woning geeft de woning een natuurlijke zachte uitstraling. Deze natuurlijk objecten komen ook weer terug in de woning bij het meubulair en de raamdecoratie. De grote puien geven veel licht en met de overgordijnen wordt dit over heel de ruimte zacht gefilterd.

Bijzonder deur

Een deur die je niet overal ziet. Door de grote van het gat van de deur zou een dubbele deur te smal zijn. Dan is er de optie om te kiezen voor een zijlicht of je plaatst het scharnier iets naar binnen zodat de deur aan twee zijdes open gaat.

Robuust en grof

Door gebruik te maken van grof hout en robuuste meubels verdwijnt het statische van de woning. De breekte het strakke design. Zo valt de raamdecoratie bij zowel de gordijnen als jaloezieën daar mooi tussen in om dit geheel samen te brengen

Schnebbelie 1.png

Schnebbelie 3.png

Schnebbelie 4.png

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven