Home ›› Zonnescherm Doek2

Zonnescherm doek vervangen: nieuw doek op maat gemaakt

Is uw zonnescherm doek aan vervanging toe? Na jaren intensief gebruik kan het zijn dat uw zonnescherm er niet zo fraai meer uit ziet. Ook kan het zelfs kapot gegaan zijn. Paul & Paul is uw partner op het gebied van zonwering en zonneschermdoek. Onze specialisten helpen u graag met de keuze voor een nieuw doek.

Zonnescherm doek vervangen

Het doek zonnescherm kan na verloop van tijd kapot gaan. Denk bijvoorbeeld aan de wisselende weersomstandigheden of harde wind. Ook kan het zijn dat uw huidige zonwering al een aantal jaar meegaat. Door slijtage en verweer is het noodzakelijk om uw zonneschermdoek dan te vervangen. Bij Paul & Paul bent u aan het juiste adres voor een nieuw zonnescherm doek. Onze monteurs staan voor u klaar en verwijderen het huidige doek uit het zonwering systeem. Vervolgens monteren we het nieuwe scherm er gemakkelijk in. Zo heeft u hier geen omkijken naar!

zonnescherm met verlichting

Het materiaal van een zonneschermdoek

Bij Paul & Paul bieden we zonneschermdoek van het merk Dickson. Het type doek is de Dickson Orchestra. Dit is het nieuwste doek uit de collectie en is volledig gemaakt volgens de laatste technologieën. Zo is het doek gemaakt van 100% in de massa geverfd acryl, waardoor de kleuren uitermate lang meegaan. Daarnaast heeft het zonnescherm doek een speciale zonweringbehandeling gehad, waardoor het bestand is tegen vlekken, vuil, water en vet. Zo gaat uw nieuwe zonnescherm direct jaren mee!

Zonnescherm doek op maat

Zoals hierboven uitgelegd, is het zonnescherm doek bij Paul & Paul van het merk Dickson. Omdat elk huis verschillend is en een andere stijl heeft, is het doek in verschillende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunt u de kleur kiezen die het mooist bij uw kozijnen, steen of stucwerk past. Ook kunt u kiezen tussen smalle en brede banen. Of wellicht heeft u het liefst één kleur. 

Wanneer we uw wensen besproken hebben, gaan de specialisten aan de slag om het doek op maat te maken volgens de afmetingen van uw vorige zonnescherm. Het doek zonnescherm plaatsen we daarna snel weer terug.

Onderhoud van uw zonwering

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe doek zonnescherm weer jaren meegaat, is het belangrijk om uw zonwering goed te onderhouden. Het is goed om uw zonnescherm in ieder geval twee keer per jaar schoon te maken. Soms kan het zijn dat u niet direct veel viezigheid ziet. Toch is het aan te raden om het scherm even af te doen. Hierdoor blijft het speciale vuilafstotende laagje intact. Onze specialisten kunnen u uitleggen hoe u dit het beste kunt doen. Indien gewenst kunnen we ook bij u op locatie onderhoud uitvoeren.

zonnescherm dordrecht

Zonneschermdoek in de showroom bekijken

Bent u benieuwd hoe dit zonnescherm doek er in het echt uit ziet? Bezoek dan onze showroom! Hier vind u een impressie van onze doekencollectie. Onze adviseurs zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Ook kunnen we u de verschillende kleuren en texturen laten zien. Zo krijgt u een goed totaalbeeld van de mogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen en woning past. Ook kunnen we het doek zonnescherm afstemmen op de rest van uw zonwering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Scroll naar boven