Zonnescherm met verlichting voor sfeervolle avonden

Al ruim 20 jaar uw specialist

Home ›› Zonnescherm Met Led Verlichting

Tijdens de warmere maanden in een zonnescherm niet te missen. In de horeca ziet u ze terug bij ieder terras, bij hotels ziet u de markiezen en in uw achtertuin wellicht een knikarmscherm. Een zonnescherm met verlichting is de sfeervolle aanvulling voor een zwoele zomeravond. Natuurlijk geldt dit niet alleen in de zomermaanden. Denkt u maar eens aan de koudere maanden waar het vroeg donker wordt en u met een warme chocolademelk buiten zit. U kunt het zich al inbeelden niet? In dit artikel doorlopen wij met u onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

zonnescherm met verlichting

Zonnescherm met verlichting voor verkoeling en sfeer

Een zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, is geen overbodige luxe in de zomer. Soms wordt het buiten zo warm dat het niet meer uit te houden is zonder schaduw. En daarnaast is het ook niet gezond. Maar om nu de hele dag binnen te zitten is ook niks. Daarom raden wij altijd een scherm aan. En een leuke extra is dan een knikarm zonnescherm met verlichting.

Knikarmscherm met led verlichting

U kent vast die fijne zomeravonden in de tuin. Misschien spendeert u deze met vrienden, familie of rustig alleen. Kleine versnapering erbij, lekker glas drinken en met geluk nog net warm genoeg voor alleen een dun vestje. Al is het zodat de muggen minder kans maken.

De avonden zijn lang, maar toch komt de donkerte een keer om de hoek kijken. Het zou zonde zijn om de gezellige avond dan te moeten stoppen. Gelukkig is daar uw zonnescherm met verlichting! Het lijkt wel op uw eigen sterrenhemel onder het knikarmscherm.

Zonnescherm met verlichting op maat gemaakt

Voordat u kiest voor de extra verlichting, kiest u eerst voor het zonnescherm. Deze maken uiteraard voor u op maat.

Doordat wij het zonnescherm met verlichting op maat maken, is er genoeg ruimte op deze te personaliseren. Wij personaliseren uw knikarmscherm met onder andere de volgende opties:

  • Uiteraard de afmeting;
  • Kleur van het doek;
  • Wel of geen volant;
  • Wel of geen knikarm zonnescherm met verlichting;
  • En het design zelf kan daarbij niet ontbreken.

Heeft u onze verschillende premium collecties al bekeken? Daar krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden.

zonnescherm met verlichting gesprek

Paul en Paul als uw zonnescherm specialist

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij de personalisatie. En er valt veel over te lezen op onze website. Voor uw gemak lichten wij er even kort drie toe.

  1. De Brustor B-38 is het zonnescherm met oprolbaar volant. Dit zonnescherm zorgt ten eerste voor blokkade van de zon. Maar door het oprolbaar volant, verzorgt het scherm meer privacy.
  2. De Brustor B-24 heeft geen volant, maar wel de mogelijkheid voor ledverlichting en verwarming. Een strak design dat zorgt voor sfeer.
  3. Kubata staat bij ons bekend als het kubistische cassettescherm. Door het vloeiende verloop van woning/gebouw naar het scherm, past het perfect bij de moderne architectuur. Hoge kwaliteit en in veel kleuren te verkrijgen.

Is het voor u ook de tijd voor een gepersonaliseerd zonnescherm met verlichting? Kom eens langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar!

Maak een afspraak

Zonnescherm met ingebouwde LED verlichting vindt u hier. LED verlichting of spots in de arm voorlijst of cassette de mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk hier direct alle zonneschermen met ingebouwde LED verlichting of kom eens langs in onze showroom.

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

buiten jaloezieen assortiment binnen en buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven