Zonwering lichtstraat: maatwerk voor uw lichtstraat

Al ruim 20 jaar uw specialist

Home ›› Zonwering Lichtstraat

Een lichtstraat in uw woning is de perfecte manier om extra daglichttoetreding te creëren. Het aanbrengen van zonwering lichtstraat geeft u de mogelijkheid om de lichtinval via de lichtstraat te reguleren.

Een lichtstraat in uw woning

Om te kijken of zonwering lichtstraat iets voor u is, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat we precies verstaan onder een lichtstraat. Een lichtstraat is een constructie waarbij meerdere panelen van glas naast elkaar liggen. Dit wordt bij elkaar gehouden door een metalen frame. Zo creëert u een raam die op het dak geplaatst wordt, bijvoorbeeld van uw serre of uitbouw. Ook wordt een lichtstraat veel toegepast bij ruimtes zonder licht of met weinig daglicht. Denk aan een badkamer of een slaapkamer. Echter trekt deze glazen constructie veel licht aan. Het kan dan erg warm worden in de ruimte met de lichtstraat. Zonwering aanbrengen is de oplossing! 

Maak een afspraak

zonwering lichtstraat gebouw

Zonwering lichtstraat aanbrengen

Zonwering lichtstraat is dé perfecte manier om de warmte buiten te houden. Door de ramen van uw lichtstraat komt namelijk veel licht naar binnen. Om de warmte tegen te gaan, is buitenzonwering aanbrengen een handige oplossing. Hierdoor voorkomt u dat de warmte het glas van uw lichtstraat bereikt en zo houdt u de warmte dus buiten. Echter is zonwering voor uw lichtstraat ook erg geschikt in de winter, omdat het dan een isolerende werking heeft. De warmte blijft dan namelijk in uw woning. Zonwering is dus uitermate effectief in alle vier de seizoenen! 

De voordelen van zonwering

  • Hou de warmte buiten
  • Bespaar op uw energiekosten door de isolerende werking
  • Volledig op maat te maken
  • Voorkom ongewenste inkijk in uw woning
  • Lichtdoorlatendheid afgestemd op uw wensen

Zonwering lichtstraat bedienen

Misschien ziet u op tegen het bedienen van uw lichtstraat. Veel systemen werken met trekkoortjes of draaistangen, wat soms best lastig kan zijn. Met de zonwering lichtstraat van Paul & Paul hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De systemen zijn namelijk volledig geautomatiseerd en voorzien van een Somfy motor. Hierdoor kunt u gewoon vanaf de bank uw zonwering laten zakken. Een bijkomend voordeel is dat u uw zonwering ook met een app vanaf uw telefoon kunt bedienen! Zo kunt u bijvoorbeeld een vast tijdstip instellen dat de zonwering gesloten moet worden.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering lichtstraat? In onze showrooms kunt u de verschillende opties bekijken. Hier laten we diverse lichtstraten zien met bijbehorende zonwering. U vindt onze showrooms in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerbrug aan den Rijn. Ook kunt u hier de andere soorten buitenzonwering bekijken én uitproberen met de Somfy bediening. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de zonwering die past bij uw lichtstraat. 

zonwering lichtstraat

Over Paul & Paul

Sinds de oprichting in 2002 is Paul & Paul uitgegroeid tot specialist op het gebied van zonwering, overkappingen en kozijnen. Hierdoor zijn we één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Doordat we een totaalaanbod aanbieden, maken we uw woonwensen werkelijkheid. Transparante en eerlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Evenals een uitstekende service, we streven er naar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Maak een afspraak

Naast het verkopen van zonwering voor lichtstraten bieden wij nog veel meer binnen- en buitenzonwering aan. Door ons totaalaanbod kunnen wij al uw wensen realiseren. Bezoek onze showroom of bekijk de website en ontdek de uitgebreide collectie.

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

inspiratie-1-buiten-jaloezieen-paul&paul-home.jpg

Buiten jaloezieën

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven