Zonwering Spijkenisse voor een koele plek op uw terras of in de tuin

Specialist in binnen- en buitenzonwering

Home ›› Zonwering Spijkenisse
 • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
 • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
 • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
 • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service

Het is een mooie zomerdag en u geniet van de warme zonnestralen. Wellicht heeft u een drankje bij de hand of een puzzelboekje. In de zon zitten is fijn, maar wij begrijpen goed dat u af en toe ook de schaduw wilt opzoeken. Met zonwering Spijkenisse op maat van Paul & Paul kunt u in uw tuin of op uw balkon gemakkelijk een schaduwrijk plekje creëren. En ook als u even genoeg heeft van de warmte buiten, kunnen wij ervoor zorgen dat u binnen aangenaam kunt leven.  

Weet u al precies wat voor soort zonwering u wilt aanschaffen? Maak dan via onderstaande button direct aan afspraak. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden zonwering? Lees dan snel verder!

Maak een afspraak

zonwering spijkenisse

Zonwering Spijkenisse; zonnen is heerlijk, verkoeling ook

De zon doet veel goeds met een mens. Het maakt ons vrolijk, ons lichaam maakt er vitamine D door aan en als de zon schijnt zijn we vaker in de gezonde buitenlucht te vinden. Denk aan gezellig barbecueën met vrienden, een koffie drinken op het terras of een middagje in het zwembad in de achtertuin.

De zon is fijn, maar zoals u weet kan teveel en te lange blootstelling aan zonlicht ook zorgen voor verbranding; met alle gevolgen van dien. Daarom is het verstandig zo nu en dan aan de zon te ontsnappen. Dit kunt u doen door buiten schaduw te creëren of door even naar binnen te gaan. Maar helaas wil de zon uw kamers ook nog wel eens opwarmen. Gelukkig kunt u dit tegen gaan. Paul en Paul is zonwering Spijkenisse specialist.

Wij hebben markiezen, serrezonwering, buitenjaloezieën en nog meer buitenzonwering. Alles om de warmte van de zon buiten te laten en zo binnen de verkoeling op te kunnen zoeken.

Zonwering Spijkenisse; hoe kiest u de juiste oplossing?

Wij raden aan en u kiest. Dat klinkt eenvoudig, maar er gaat een kleine zoektocht aan vooraf. Geen zorgen, hier helpen wij u graag bij. U kunt contact met ons op nemen via de telefoon, mail of gezellig in de showroom! Samen zullen wij kijken naar welk doel u heeft met de zonwering en welke plekken u graag wil voorzien van schaduw of verkoeling. Een eenvoudige vraag is bijvoorbeeld of u een terras wil voorzien van zonwering of een serre. Hier stemmen wij ons aanbod op af. Zonwering Spijkenisse, Barendrecht of Zoetermeer. Wij zijn altijd dichtbij en klaar om u te adviseren.

Welke zonwering oplossingen kan ik van Paul en Paul verwachten?

Specialist in zonwering Spijkenisse Paul en Paul staat voor maatwerk, kwaliteit, service en professionaliteit. U mag verwachten dat de juiste oplossing er ook voor u is. Om u een zo groot keuzeveld te bieden, bestaat ons assortiment uit:

 • Markiezen
 • Knikarmschermen
 • Screens
 • Rolluiken
 • Uitvalschermen
 • Serre zonwering
 • Buiten jaloezieën
 • Horeca zonwering

Ook wanneer u denkt dat zonwering niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een schuin raam, helpen wij u verder. Niks is onmogelijk.

zonwering spijkenisse gebouw

Paul en Paul, wanneer kan ik jullie spreken?

We zijn blij dat u dat vraagt. U kunt ervoor kiezen om één van onze showrooms te bezoeken. Controleer hiervoor de openingstijden, want deze verschillen per showroom. Pleegt u eerst liever een belletje? Vinden wij ook goed.

Als uw specialist in Zonwering Spijkenisse staan wij voor u klaar. Welke oplossing zoekt u?

Maak een afspraak

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

inspiratie-1-buiten-jaloezieen-paul&paul-home.jpg

Buiten jaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven