Zonwering Zoetermeer: een breed assortiment

Specialist in binnen- en buitenzonwering

Home ›› Zonwering Zoetermeer
  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service

Woont u in Zoetermeer of omstreken en bent u op zoek naar een zonweringsbedrijf Zoetermeer voor zonwering Zoetermeer? Dan zit u goed bij Paul & Paul. Wij verkopen aantrekkelijk geprijsde zonwering Zoetermeer van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten zonwering Zoetermeer die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Stel uw perfecte zonnescherm Zoetermeer samen of ga voor een kleurige jaloezie. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Maak een afspraak

zonwering zoetermeer huis

Zonwering Zoetermeer: zonneschermen Zoetermeer

Als zonweringsbedrijf Zoetermeer verkopen wij stevige zonneschermen Zoetermeer die lang meegaan. Koopt u bij ons een zonnescherm Zoetermeer, dan weet u dat u in het vervolg lekker ontspannen op uw terras kunt zitten zonder gebraden te worden door de hete zon. Wij bieden onder andere knikarmschermen aan. Deze zorgen voor veel beschutting en hebben een hele lange levensduur. En bij ons kunt u ze volledig naar eigen smaak samenstellen!

Zonwering Zoetermeer: knikarmscherm

U vraagt zich misschien af wat een knikarmscherm nou precies is. Onze knikarmscherm is een vorm van zonwering Zoetermeer met twee of drie knikarmen. Door deze armen ontstaat er een sterke draagconstructie en schuift het doek horizontaal vanuit de cassette naar voren. Deze cassette is simpelweg de behuizing van zowel de knikarmen als het doek waarin het gehele systeem goed wordt beschermd.

Zonwering Zoetermeer: uitvalscherm

Naast knikarmschermen verkopen wij nog meer zonneschermen Zoetermeer. Daaronder vallen ook onze uitvalschermen. Dit is een type zonnescherm Zoetermeer dat weinig ruimte inneemt en dus geschikt is als u niet al te veel plaats heeft, bijvoorbeeld op hoge verdiepingen. Deze gemotoriseerde zonwering Zoetermeer werkt op een Somfy motor, die u via uw tablet, computer of smartphone kunt bedienen. U kunt zelfs bepaalde scenario’s op basis van temperatuur of tijd instellen!

Zonwering Zoetermeer: serrezonwering en jaloezieën

Natuurlijk verkopen wij als zonweringsbedrijf Zoetermeer niet alleen zonneschermen Zoetermeer, maar ook nog andere vormen van zonwering Zoetermeer. Wij leveren bijvoorbeeld ook serrezonwering en Roma jaloezieën om de zon buiten de deur te houden. Wij vertellen u meer over beide vormen van zonwering Zoetermeer.

Zonwering Zoetermeer voor uw serre of lichtstraat

Een serre of lichtstraat voorziet uw woning van veel natuurlijk daglicht. Vooral tijdens de hete zomers kan dit ervoor zorgen dat de temperatuur in huis ontzettend stijft. Daarom verkopen wij zonwering Zoetermeer voor serres zodat de warmte van de zon buiten blijft. Wij leveren enkel zonwering Zoetermeer van de fabrikanten Weinor en Brustor om te garanderen dat de kwaliteit altijd hoogwaardig is en blijft.

Zonwering Zoetermeer: jaloezieën

Onze buiten jaloezieën zijn allemaal van het merk Roma. Ze hangen aan de buitenkant en kunnen heel gericht en efficiënt de stralingswarmte tegenhouden. U kunt door middel van de kantelbare lamellen steeds weer de lichtverhouding aanpassen. Het is ook mogelijk om ze een beetje of helemaal open te zetten zodat u nooit het gevoel krijgt afgesloten van de buitenwereld te zijn zoals u dat wellicht wel met rolluiken heeft.

zonwering zoetermeer

Zonwering Zoetermeer bij zonweringbedrijf Zoetermeer Paul & Paul

Voor een zonnescherm Zoetermeer of andere zonwering Zoetermeer moet u bij zonweringbedrijf Zoetermeer Paul & Paul zijn. Wij leveren, repareren en monteren alles wat te maken heeft met zonwering Zoetermeer. Bekijk onze website voor ons assortiment of vraag een offerte aan. Bekijk ook eens onze vele geslaagde projecten en laat u inspireren door de verhalen van al onze tevreden klanten. Zo vindt u ongetwijfeld de soort zonwering Zoetermeer die het beste bij u past.

Maak een afspraak

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

inspiratie-1-buiten-jaloezieen-paul&paul-home.jpg

Buiten jaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven