Brustor prijslijst 2023: dit kunt u verwachten

Al ruim 20 jaar uw Brustor leverancier

Home ›› Brustor Prijslijst

Brustor is gespecialiseerd in zonwering. Doordat dit de enige focus is van Brustor kunnen zij zich volledig richten op de kwaliteit. De Brustor prijslijst 2023 laat een keurige prijs-kwaliteitverhouding zien. De prijslijst is altijd een onderdeel van het oriëntatieproces dat veel invloed kan hebben. Dat snappen wij! Zonwering wordt altijd op maakt gemaakt, waardoor een standaard tarievenlijst uitblijft. Maar uiteraard helpen wij u graag verder. Voor de Brustor prijslijst 2023 kunt u het volgende verwachten.

Maak een afspraak

brustor prijslijst 2023 gebouw

Brustor Prijslijst 2023: op maat gemaakte offerte

Omdat de Brustor prijzen bepalend zijn bij het aanschaffen van zonwering, willen mensen deze prijs graag zo snel mogelijk weten. Maar voordat wij u een kostenplaatje kunnen geven, moeten wij op de hoogte zijn van uw wensen. Al onze offertes worden net zoals de zonwering op maat gemaakt. Voor ons is het van belang om, onder andere, het volgende te weten:

 • Wat voor type zonwering wilt u?
 • Welke afmetingen zijn er nodig om het raam van zonwering te voorzien?
 • Wilt u gebruik maken van extra’s zoals verlichting of verwarming?
 • Welk design wilt u?

Het beantwoorden van deze vragen is nu misschien nog lastig. Maar daar helpen wij u bij. Met een goede kop koffie in onze showroom of een gezellig gesprek aan de telefoon. Zelf raden wij altijd de showroom aan, zodat u de kwaliteit zelf kunt zien en het product kunt testen.

Brustor prijslijst 2023 zal direct met u besproken worden en de offerte kan direct opgemaakt worden!

Brustor zonneschermen: dit zijn uw opties

De uiteindelijke prijs en samenstelling van het product wordt op maat gemaakt. Doordat wij iedere bestelling personaliseren zijn er ontzettend veel opties mogelijk. Voordeel is dat er voor iedereen wat wils is. Wij nemen u kort mee door enkele van onze mogelijkheden.

 • Brustor B-27: een cassettescherm dat door zijn strakke design perfect geschikt is voor de moderne woning. Strak, maar absoluut niet kil. Dit type brengt namelijk veel sfeer met zich mee. Zeker wanneer u ervoor kiest om de B-27 te kopen inclusief verwarming en verlichting. In deze uitvoering zijn er drie verschillende varianten: standaard, elite en prestige. Wij tonen het verschil graag in onze showroom.
 • Brustor B-50 XL is net zoals de B-27 te verrijken met verlichting en verwarming. De ledverlichting kun je in de cassettekast laten verwerken of in de knikarmen. De B-50 heeft een andere vorm cassette die bij u aan het gebouw komt te hangen. Een klein, maar duidelijk verschil voor het aanzicht van uw woning.
 • Brustor markiezen nemen u mee naar vroeger. Markiezen zorgen voor ouderwetse gezelligheid en brengen uw pand naar een hoger niveau qua look en feel. Naast het uiterlijk is er een ander groot verschil. Door de vorm van de markies wordt het zonlicht ook vanaf de zijkant tegengehouden wat bij een knikarmscherm niet het geval is.

Kijkt u voor het gehele overzicht van onze verschillende Brustor zonwering op onze andere pagina’s.

brustor zonnescherm schermen paulenpaul 3

Brustor Prijslijst 2023 bij Paul en Paul

Ook in 2023 staan wij als Brustor dealers Nederland graag weer voor u klaar. Na het in kaart brengen van uw wensen en behoeften maken onze experts graag een op maat gemaakte offerte voor u. Mocht u in de tussentijd andere vragen hebben, staan wij ook via de telefoon en mail voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Alle Brustor zonweringen zijn maatwerk passend aan uw wensen. De Brustor Prijslijst staat niet online maar voor een offerte op maat neem gerust contact op of kom langs in één van onze showrooms.

 • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
 • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
 • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
 • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

buiten jaloezieen assortiment binnen en buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven