Home ›› Elektrische Zonwering

Elektrische zonwering van Paul & Paul voor luxe en gemak

Met één druk op de knop uw elektrische zonwering inschakelen. Dat klinkt goed, toch? Met elektrische zonwering van Paul & Paul bent u verzekerd van luxe apparatuur in huis.

Het is heel eenvoudig om zonwering in te stellen en te bedienen met een afstandsbediening of een app. Zo hoeft u niet meer op te staan om uw rolluiken of screens naar beneden te doen en kunt u zelfs uw zonwering op gezette tijdstippen automatisch aanzetten.

Elektrische zonwering: wat is het?

Stel: u zit lekker achter in de tuin en u wilt de slaapkamer ‘s avonds koel hebben. U bedient de rolluiken van de slaapkamers met één druk op de knop, zonder dat u weg hoeft te gaan uit de zon. Waar u ook in huis of in uw tuin bent, u heeft altijd controle over zonweringen en rolluiken.

Zonwering die volledig elektrisch bestuurd wordt, met één druk op de knop. Dat is elektrische zonwering. Het grootste voordeel hiervan is dat u kunt blijven zitten en niet meer handmatig een zonnescherm naar beneden hoeft te rollen. U bedient het scherm met een afstandsbediening of eenvoudig vanaf uw smartphone.

Maak een afspraak

elektrische zonwering

De mogelijkheden van elektrische zonwering

Bij Paul & Paul hebben we verschillende opties voor elektrische zonwering. Denk bijvoorbeeld aan screens. Deze schermen laten wel natuurlijk licht door, maar bieden tot 98% bescherming tegen UV-straling. Zipscreens of sunscreens van Paul & Paul bedient u eenvoudig met Somfy io of RTS. Deze applicaties maken het zelfs mogelijk om een scenario in te stellen op basis van tijd of temperatuur. Zo opent of sluit uw elektrische zonwering automatisch op de door u ingestelde tijdstippen of wanneer de temperatuur gedurende de dag oploopt.

RTS is Somfy’s eigen draadloze technologie. Dit is een eigen mogelijkheid voor draadloze communicatie van Somfy die vooral wordt ingezet voor draadloze communicatie tussen elektrische zonwering en rolluiken.

Somfy io-homecontrol is de merkenoverstijgende, draadloze technologie waarmee u luxe creëert in uw woonomgeving.

De io-homecontrol technologie van Somfy…
…heeft een terugmeldfunctie. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de status van uw apparatuur.
…laat u al uw elektrische zonwering op afstand bedienen.
…is veilig. De communicatie tussen al uw apparaten met io-homecontrol is versleuteld.

…is modulair. Op elk gewenst moment voegt u nieuwe apparatuur met io-technologie toe.

elektrische zonwering schermen

Elektrische zonwering met een app of afstandsbediening

De besturing van uw elektrische zonwering hoeft niet moeilijk te zijn. Het is relatief simpel en ook nog eens erg veilig.
1. Met uw afstandsbediening of smartphone selecteert u de producten die u wilt bedienen.
2. U geeft de opdracht: omhoog, omlaag of halverwege stoppen.
3. De motor in de zonwering gaat direct naar de door u ingestelde positie.
4. U krijgt een terugmeldsignaal op de afstandsbediening of smartphone dat de opdracht is uitgevoerd. U krijgt ook te zien of er een probleem is geweest, bijvoorbeeld dat het raam nog open staat, waardoor de zonwering niet naar beneden kan.
5. De motor staat in direct contact met optionele sensoren. Denk hierbij aan wind-, zon-, regen- en temperatuursensoren.
6. De app op uw smartphone is te koppelen met andere apps en apparaten, waardoor io-homecontrol bijdraagt aan uw smart home.


Paul & Paul helpt u graag met het installeren van uw elektrische zonwering. Ons team heeft diverse specialisten op kantoor en monteurs die op locatie onze kwaliteitsproducten plaatsen.

Maak een afspraak

Scroll naar boven