Hordeur bevestigen op kunststof kozijn: simpel en snel

Al ruim 20 jaar uw horren specialist

Home ›› Hordeur In Kunststof Kozijn

De magische oplossing waar u naar op zoek bent! Althans echte magie is het niet, maar een hordeur bevestigen op een kunststof kozijn, komt in de buurt. Of het nu de tijd is van de zomer, een fris lentebriesje of gourmetgeur in december die u zo snel mogelijk het huis uit wil hebben. Een hordeur is onmisbaar in uw interieur. Maar hoe bevestigt u deze op uw kunststof kozijn? En wat is de beste hordeur voor uw situatie? Wij leggen het u graag uit in dit artikel. Leest u mee?

Maak een afspraak

hordeur bevestigen op kunststof kozijn

Hordeur bevestigen op kunststof kozijn: welke hordeur kiest u?

Misschien heeft u al even rondgekeken op onze website en bent u ons assortiment hordeuren tegengekomen. Bij ons heeft u de keuze tussen plisse hordeuren en vaste hordeuren/schuifhordeuren. Het verschil tussen deze twee opties zit in de looks en de manier waarop u de hordeur kunststof kozijn gebruikt.

Heeft u een hordeur voor kunststof kozijn gekozen? Dan bepaalt het type hordeur of u de hordeur bevestigt in het kozijn of op het kozijn. Ook wel 'in de dag' en 'op de dag' genoemd. Inzethorren zitten vaak in het kozijn en rolhorren komen vaak op het kozijn.

Wat is het voordeel van een kunststof kozijn?

Een kozijn kan gemaakt zijn van vier verschillende materialen. Dit zijn hout, aluminium, staal en kunststof. Kunststof is echter onze favoriet. Kunststof kozijnen zijn namelijk eenvoudig in onderhoud, goed isolerend, inbraakwerend en ze hebben een lange levensduur. 

Hordeur bevestigen op kunststof kozijn stappenplan

Als erkend Unilux dealer in Nederland, bieden wij twee kwalitatieve hordeuren aan. Neemt u de plisse hordeuren of de schuifhordeur? De hordeur bevestigen op kunststof kozijn is afhankelijk van het type hordeur dat u kiest.

Stappenplan Plissé hordeur (in de dag montage)

 1. Bevestig de afdekkapjes op de bovengeleider;
 2. Monteer het houderprofiel en bevestig de bovengeleider;
 3. Schroef de bovengeleider in het kozijn;
 4. Nu is het tijd om de ondergeleider te bevestigen door middel van de plakstrip;
 5. Plaats de opvulkapjes en de montageclips;
 6. Plak de plisséfit in het kozijn. Vergeet niet de plakkertjes van de montageclips af te halen;
 7. Haal de plissefit weer uit het kozijn, zodat u de montageclips kunt vastschroeven. Deze blijven door de plakkertjes vastzitten op het kozijn;
 8. Dubbele plissefit? Plaats dan nu de middenstrip;
 9. Plaats de twistlock om het perongeluk openduwen van het gaas te voorkomen;
 10. Geniet van de frisse wind die binnenkomt.

Voor de montage van de ‘op de dag’ montage, mag u ons altijd bellen! Wij beantwoorden u vraag maar al te graag.

hordeur bevestigen op kunststof kozijn

Paul en Paul denkt met u mee

Wij garanderen dat wij voor iedereen een passende hordeur hebben. Want wist u dat wij zelfs hordeuren hebben met ruimte voor een kattenluikje? Dit voorkomt dat u telkens de deur voor uw kat moet openen. Mocht u geen kattenliefhebber maar hondenfan zijn, dan kunt u ook zeker bij ons terecht. We hebben namelijk lichtgewicht hordeuren die eenvoudig door uw hond te openen zijn.

Iedere hordeur voor kunststof kozijn wordt bij ons op maat gemaakt, zodat de deur 100% past. Wanneer mogen wij u helpen? Een afspraak maken kan eenvoudig online.

Maak een afspraak

Bent u opzoek naar een hordeur voor in een kunststof kozijn? Paul & Paul is een vakkundig montagebedrijf wat nagenoeg al uw wensen op het gebied van hordeuren, ook in een kunststof kozijn, kan realiseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan op één van onderstaande producten of kom langs in onze showroom te Bergschenhoek voor prijzen en advies.

 • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
 • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
 • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
 • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
inzethor-assortiment-horsystemen-paul-en-paul.jpg

Raamhorren

super+-assortiment-horsystemen-paul-en-paul.jpg

Hordeuren

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven