Inbraakwerende rolluiken zorgen voor veiligheid

Home ›› Inbraakwerende Rolluiken Houd Inbrekers Buiten
Wij verzorgen het gehele proces van meten, leveren, monteren en onderhoud aan uw rolluiken. Onze rolluiken van het merk Roma voldoen aan de hoogste norm op het gebied van inbraakpreventie.

Een aantal slimme technische vernieuwingen maken het inbrekers nu bijna onmogelijk om binnen te komen, een veilig gevoel. Zo is het pantser verbonden aan de as waardoor het pantser niet omhooggeschoven kan worden. De versterkte onderlijst en aluminium pantser maakt het openbreken van uw rolluik nagenoeg onmogelijk.

inbraakwerende-rolluiken.jpg


Keuze uit optioneel veiligheidspakket

Wilt u er van gegarandeerd zijn dat inbrekers geen kans maken dan kiest u voor het extra veiligheidspakket. Een gesloten rolluik schrikt af en zorgt voor een betere beveiliging van uw huis. Al onze rolluiken zijn inbraakwerend, maar met het optionele veiligheidspakket met versterkte onderlijst, verborgen geschroefde veiligheidsgeleiders en optilbeveiliging, zijn deze rolluiken een onoverwinnelijke horde voor inbrekers.

Normaal gesproken zijn rolluiken inbraakvertragend, maar niet inbraakwerend. Toch zijn er tegenwoordig ook inbraakwerende rolluiken met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als iemand de rolluik probeert te forceren, blokkeert elke lamel door middel van een blokkersysteem. Bij Paul & Paul staat veiligheid voorop, daarom zijn al onze rolluiken inbraakwerend.

Maak een afspraak

inbraakwerende-rolluiken_inbraakwerende-rolluiken-met-optilbeveiliging.png

De verschillende functies

Inbraakwerende rolluiken hebben verschillende functies. Buiten het buitenhouden van ongenode gasten, zijn ze ook uitstekend voor isolatie en houden ze warmte buiten. Bovendien hebben ze een verduisterende werking. Dit maakt dat onze rolluiken inbraakwerend én een ideale oplossing voor andere problemen zijn.

Inbraakwerende rolluiken isoleren

U kent ze ongetwijfeld: die koude winterse dagen waarin u met moeite warm blijft. U loopt buiten door de sneeuw op weg naar huis, waar het lekker warm en aangenaam zal zijn. Maar als u dan eindelijk binnenkomt is het nog steeds heel erg koud. Had u dan toch maar voor inbraakwerende rolluiken gekozen. Die houden namelijk warmte vast tijdens de koude dagen. Een goede reden dus om een van onze rolluiken inbraakwerend te kopen!

Inbraakwerende rolluiken houden warmte buiten

Ook op warme dagen komen inbraakwerende rolluiken goed van pas. De zon schijnt op uw gebouw of woning en verwarmt het van buitenaf. Zeker tijdens de zomers die alsmaar heter worden is dit erg vervelend. Gelukkig kunnen inbraakwerende rolluiken de hele dag door de zon weren zodat uw ruimtes lekker verkoeld blijven.

Inbraakwerende rolluiken verduisteren

Om ’s ochtends zo uitgerust mogelijk op te staan is een goede nachtrust erg belangrijk. Met een rolluik inbraakwerend houdt u al het licht buiten uw slaapkamer, zowel de zon als kunstmatig licht van straatlantaarns. Om ervoor te zorgen dat u genoeg ventileert zit er een ventilatie stand op de rolluiken. In dat geval krijgt u wel een klein beetje licht binnen. Dit kan handig zijn wanneer u uw bed uit moet, maar niet gelijk het licht aan wilt doen.

Inbraakwerende rolluiken beschermen

Als u besluit om een rolluik aan te schaffen is het slim om er zeker van te zijn dat de rolluik inbraakwerend is. Normaal gesproken schrikken rolluiken inbrekers al af, maar door verschillende technische vernieuwingen is het nu bijna onmogelijk voor inbrekers om uw bedrijf of woning te betreden. Doordat het aluminium pantser aan de as verbonden is, kan de rolluik niet omhoog worden geschoven. Daarnaast heeft het een versterkte onderlijst wat het inbrekers nog lastiger maakt om in te breken.

Veiligheidspakket

Om er zeker van te zijn dat u veilig bent van inbrekers is het naast het plaatsen van inbraakwerende rolluiken ook mogelijk om een optioneel veiligheidspakket aan te schaffen. Hiertoe behoren een versterkte onderlijst, optilbeveiliging en verborgen geschroefde veiligheidsgeleiders. Zo houdt u alle inbrekers altijd buiten de deur!

inbraakwerende rolluiken assortiment

Inbraakwerende rolluiken bij Paul & Paul

Inbraakwerende rolluiken koopt u bij Paul & Paul. Wij leveren, meten, monteren en onderhouden al uw rolluiken. Bent u benieuwd naar de inbraakwerende rolluiken prijzen? Er zijn verschillende factoren die de inbraakwerende rolluiken prijzen bepalen. Daarom raden wij u aan om vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen. Voor advies of inspiratie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Maak een afspraak

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

buiten jaloezieen assortiment binnen en buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven