Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Home ›› Isolerende Voordeur

Isolerende voordeur houdt kou en geluid buiten

Een goed geïsoleerde woning heeft behalve dak-, spouw- en vloerisolatie ook een isolerende voordeur en kozijnen. Naast uitstraling en veiligheid is isolatie een belangrijk punt bij de aanschaf van een deur. Het is zonde om bij een verder geïsoleerde woning geen deurisolatie te hebben. Kozijnen en deuren gaan tientallen jaren mee. De kosten van deur verdient u terug met de energiekosten die u door de isolatie bespaard.

Kiest u voor duurzaamheid? Ga dan voor een isolerende voordeur. Dat is behalve goed voor het klimaat, ook voordelig voor uw portemonnee. Met goede isolatie zorgt u voor minder warmteverlies. Door minder verlies aan warmte, hoeft u minder energie te stoken. Het gevolg zijn lagere energiekosten. Het aanschaffen van isolerende kozijnen en deuren is een investering voor de lange termijn. U verdient het meer dan terug.

isolerende voordeur grijze deur
Neem contact op

Isolerende voordeur

Geen tocht en warmteverlies bij een deur met thermische isolatie. Als u de kou al nauwelijks uw hal binnenlaat, blijft de rest van de woning op de door u gewenste temperatuur. Een isolerende voordeur kan meerdere functies tegelijk hebben. Geluidsisolatie is essentieel als uw langs een drukke weg of in een centrum woont. Zowel geluiden van binnen, als van buiten worden door geluidsisolatie gedempt. Een brievenbus in de voordeur heeft invloed op de isolatie, maar ook op de inbraakveiligheid.

Glas in de deur

Bij de isolerende voordeur heeft u keuze uit verschillende materialen en diverse stijlen en kleuren. Kunststof deuren zijn eenvoudig in onderhoud, aluminium deuren hoeven niet vaak te worden schoongemaakt, want ze trekken geen stof of vuil aan. Het onderhoud van houten deuren bestaat uit periodieke behandelingen, waarna het eenvoudig is schoon te houden met een sopje en spons.

Voordeuren hebben verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk of modern. Bij landelijke en moderne deuren ziet u vaak glas in de deur. Een isolerende voordeur heeft HR-glas. Dat is dubbele beglazing met een coating in de glasspouw. Deze coating is doorzichtig en weerkaatst de warmte.

isolerende voordeur aluminium deur
Neem contact op

Isolerende voordeur: isolatiewaardes

Met isolatiewaarde wordt de hoeveelheid warmte die de deur of het kozijn doorlaat bedoeld. Dit kan erg per isolerende voordeur verschillen. De isolatiewaarde staat ook wel bekend als de U-waarde. Een deur met een hoge U-waarde laat meer warmte door dan een deur met een lagere U-waarde. Kozijnen, glas en panelen hebben elk hun eigen U-waarde. De isolatiewaarde van een voordeur is de gecombineerde U-waarde van de kozijnen, het glas en het deurpaneel.

Meer informatie over een isolerende voordeur?

Wilt u meer informatie over een isolerende voordeur? Kom dan langs in één van de showrooms van Paul & Paul voor vrijblijvend advies. Wij zijn een in kozijnen, zonwering en overkappingen gespecialiseerd bedrijf. Paul & Paul bestaat bijna twintig jaar en is in die tijd vanuit Bergschenhoek uitgegroeid tot een grote aanbieder in Zuid-Holland met drie vestigingen. Ook in Krimpen aan den IJssel en Nieuwerbrug aan den Rijn kunt u een showroom van ons bezoeken en ons assortiment van onder meer kozijnen, raamdecoratie, horren en overkappingen bewonderen.

Neem contact op

Scroll naar boven