Home ›› Kozijnen Bergschenhoek

Kozijnen Bergschenhoek heeft het in de showroom

Kozijnen Bergschenhoek daar vindt u het bij Paul & Paul. U vindt Paul & Paul ook in Krimpen a/d IJssel en in Nieuwerbrug aan den Rijn. In Bergschenhoek vindt u alle soorten kozijnen die wij voor u volledig op maat kunnen verzorgen. Kozijnen van hout, aluminium en van kunststof. Alle kozijnen hebben hun eigen specificaties die we met u samen kunnen beoordelen voor uw situatie.

Kozijnen Bergschenhoek helpt u verder

Paul & Paul levert kozijnen, maar ook nog veel meer.
Onze hoofdvestiging in Bergschenhoek heeft een showroom van wel 700 vierkante meter. Onze adviseurs staan daar klaar voor het geven van het juiste advies te geven voor uw woning of pand. Uw wensen en situatie kunnen we hier uitgebreid bespreken. We hebben vast en zeker de juiste oplossing waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Maak een afspraak

Kozijnen Bergschenhoek raam paul en paul

kozijnen bergschenhoek kozijn paul en paul

Zonwering, overkappingen, kozijnen Bergschenhoek heet u welkom

Kozijnen Bergschenhoek heeft ze dus in alle soorten en maten en heeft nog veel meer. Zoals hierboven te zien is, is ons assortiment zeer uitgebreid. Op al onze producten leveren wij ook een goede service.
Die service vinden we bij Paul & Paul minstens zo belangrijk. We zorgen dus niet alleen voor een juiste montage, maar bieden we daarna ook de juiste service. U kunt ons altijd bereiken indien nodig. Onze leveranciers verzekeren een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel tien jaar. 

Een goed advies over kozijnen Bergschenhoek heeft de koffie klaar staan 

Wij informeren bij Paul & Paul graag vrijblijvend over onze producten en mogelijkheden. Uw woning of bedrijfspand wordt daarbij goed bekeken.
Paul & Paul is te vinden in Krimpen a/d IJssel, Nieuwerbrug aan den Rijn en in Bergschenhoek, onze hoofdvestiging.

Neem contact op voor een afspraak, wij heten u graag welkom in een van onze showrooms.

Kozijnen Bergschenhoek heeft meer in het assortiment

Wij hebben onze producten geselecteerd omwille van het comfort, het bedieningsgemak, de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur. In het assortiment vindt u de volgende producten:

  • Kozijnen: Kozijnen maken wij altijd op maat: van kunststof, aluminium en of hout.
  • Deuren: Kunststof deuren, deuren van aluminium of van hout: ook deuren maken we volledig naar wens en op maat. Vele soorten en maten dus. 
  • Schuifpuien: Een schuifpui in de gevel vergroot het contact met de tuin. Deze zijn op maat verkrijgbaar in aluminium, kunststof of hout.
  • Buitenzonwering: Paul & Paul heeft veel soorten zonwering en deze is ook helemaal naar eigen wens in te vullen. In elke kleur en in diverse materialen. We hebben knikarmschermen, rolluiken, jaloezieën, markiezen, screens…en meer in onze showroom. We zien u graag vrijblijvend  rondstruinen langs onze opstellingen.
  • Horsystemen: Raamhorren en hordeuren houden insecten buiten de deur terwijl deze open staat voor voldoende ventilatie. We hebben diverse stijlvolle systemen in ons assortiment.
  • Raamdecoratie: Afwerking en sfeermakers zijn te zien voor ieder raam, zoals shutters, rolgordijnen, vouwgordijnen, duette en jaloezieën.
  • Overkappingen: Heeft u wel eens gedacht aan een zonnescherm, maar dan een voor het hele jaar? Paul & Paul biedt u oplossingen die kant en klaar zijn en voor elke tuin en gevel. Ook met ingebouwde verlichting is het mogelijk.
Scroll naar boven