Luxaflex reparatie Rotterdam bij Paul & Paul

Inmeten & Montage van Luxaflex

Home ›› Luxaflex Rotterdam

Is uw luxaflex Rotterdam kapot? Paul & Paul zorgt ervoor dat het allemaal netjes in orde komt. Wij bieden namelijk een luxaflex reparatie Rotterdam aan. Wij leveren al meer dan 25 jaar trots luxaflexen in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn, daarom zijn we er ook voor u na de aankoop. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vrijblijvend advies en vakkundige montage, maar ook aan een luxaflex reparatie Rotterdam.

Maak een afspraak

luxaflex reparatie rotterdam

Luxaflex reparatie Rotterdam houdt de warmte buiten

U kent het vast wel. Van die snikhete zomers waarbij de temperatuur in uw woning bijna net zo hoog is als daarbuiten. De zon staat hoog aan de hemel en schijnt alsmaar door. Het felle licht komt door uw ramen naar binnen en warmt het hele huis op. Gelukkig heeft u een luxaflex Rotterdam om het tegen te houden. Maar dan slaat het noodlot toe. Uw luxaflex Rotterdam gaat onverwachts stuk. Wat nu? Bel snel Paul & Paul voor een luxaflex reparatie Rotterdam! Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw huis te veel opwarmt.

Luxaflex reparatie Rotterdam bij Paul & Paul binnen de garantieperiode

Paul & Paul werkt samen met gerenommeerde leveranciers, die enkel kwaliteitsproducten leveren. U mag daarom ook consistentie in zowel kwaliteit als service verwachten. Als u bij ons een luxaflex Rotterdam koopt, kunt u er daarom vanuit gaan dat deze heel lang mee kan. Wij geloven zelfs zo in onze producten dat wij er maar liefst 10 jaar garantie op geven. Mocht uw luxaflex Rotterdam in het uiterste geval toch binnen de garantieperiode stuk gaan, dan komen wij die netjes voor u maken.

Luxaflex reparatie Rotterdam bij Paul & Paul: reparatie aanvraag

Uiteraard komen wij ook voor een luxaflex reparatie Rotterdam als u uw luxaflex Rotterdam ergens anders heeft gekocht of als het buiten de garantieperiode valt. Ook dan gaan wij net zo snel en vakkundig te werk. Maar dan wilt u ongetwijfeld wel weten weten wat de luxaflex reparatie Rotterdam betekent voor uw portemonnee. Als u een reparatie aanvraag indient, kunnen wij aan de hand daarvan bepalen hoeveel het zal gaan kosten. Onze monteur laat het u vooraf weten!

Luxaflex reparatie Rotterdam bij Paul & Paul: de kosten

Is de luxaflex reparatie Rotterdam mogelijk zonder dat wij nieuwe onderdelen hoeven te gebruiken en duurt het totale bezoek minder dan een half uur? Dan kost het u €80,- euro. Duurt het langer en/of vereist het nieuwe onderdelen? Dan krijgt u nog vóór de reparatie een indicatie van de kosten. Om vast nu al een idee te krijgen: het arbeidsloon is €72,50 per uur en is exclusief eventuele onderdelen. Let er wel op dat wij in dat geval ook voorrij- en administratiekosten rekenen. Dit is een bedrag van €44,50.

luxaflex reparatie rotterdam raam

Vragen over luxaflex reparatie Rotterdam?

Voor een luxaflex reparatie Rotterdam kunt u ons dus altijd inschakelen. De vakkundige monteurs van Paul & Paul kunnen praktisch elk onderdeel van uw luxaflex Rotterdam maken of vervangen. Als u nog wat vragen vooraf heeft over onze luxaflex reparatie Rotterdam, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag en geven gelijk ook de nodige advies. Wacht dus niet en zorg ervoor dat uw luxaflex uw woning weer lekker fris kan houden!

Maak een afspraak

U bent op zoek naar luxaflex® in rotterdam Zonweringsbedrijf Paul en Paul is al meer dan 25 jaar actief met Luxaflex® in regio rotterdam. Voor advies tot monteren bent u bij het juiste adres. Wij meten en leveren Luxaflex® in rotterdam en regio  tegen een zeer scherpe prijs.

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
assortiment-shutters-paul&paul.png

Jasno Shutters

assortiment-gordijnen-paul&paul.png

Gordijnen

assortiment-rolgordijnen-paul&paul.png

Rolgordijnen

assortiment-vouwgordijnen-paul&paul.png

Vouwgordijnen

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven