Overkapping Rotterdam houdt u droog

Al ruim 20 jaar uw zonwering specialist

Home ›› Overkapping Rotterdam

Voor een overkapping Rotterdam kunt u altijd bij Paul & Paul terecht. Wij hebben een groot aanbod aan overkappingen voor uw tuin of terras, die wij volledig op maat maken. Er zit dus altijd wel iets voor u bij. Met een overkapping Rotterdam creëert u een waar schaduwparadijs tijdens hete zomers. Daarnaast beschermt het u niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Zo kunt u ook tijdens een regenbui droog en gezellig met vrienden of familie buiten zitten.

Maak een afspraak

overkapping rotterdam scherm

Overkapping Rotterdam op maat

Iedereen heeft een andere smaak, ook als het gaat om huizen. Om de stijl van uw woning te matchen, maken wij elke overkapping Rotterdam op maat. Kies uit verschillende kleuren, afmetingen, materialen en doekdessins. Daarnaast kunt u uw overkapping Rotterdam van extra opties voorzien. Denk hierbij aan LED verlichting, geïntegreerde screens, of heaters in uw terrasoverkapping Rotterdam. Zo kunt u het volledig naar uw wensen personaliseren.

Overkapping Rotterdam: het assortiment

Ons brede assortiment bestaat uit verschillende soorten overkappingen van het merk Brustor. U kunt kiezen tussen een vrijstaande overkapping en een overkapping aan huis Rotterdam, schuur of garage. Allen zijn ze van hoge kwaliteit. Om u een beeld van ons brede aanbod te geven, lichten wij er een aantal overkappingen van uit: de pergola zonwering, het knikarmscherm en het lamellendak.

Overkapping Rotterdam: de pergola

De B-128 pergola is een Brustor overkapping Rotterdam dat tegen uw woning aan wordt gebouwd. Het is erg geliefd onder onze klanten. Dit komt door de vele personalisatiemogelijkheden en het minimalistische design. Omdat het eigenlijk een soort combinatie van een terrasoverkapping Rotterdam en een zonnescherm is, biedt het de voordelen van beide overkappingen. Het doek van de pergola wordt bovendien elektrisch opgerold. Hierdoor blijft het jarenlang in de geleiders gespannen.

Overkapping Rotterdam: het knikarmscherm

Ook het knikarmscherm is heel populair binnen ons assortiment. Dit komt niet alleen omdat het functioneel en makkelijk bedienbaar is, maar ook omdat u er zowel buiten als binnen profijt van heeft. Het is een overkapping aan huis Rotterdam, wat simpelweg betekent dat het aan het huis vast zit. Dit zorgt ervoor dat de overkapping Rotterdam niet alleen de zon buiten tegenhoudt, maar het ook niet binnenlaat. Ideaal dus als u uw huis tijdens de zomer koel wilt houden.

overkapping rotterdam

Overkapping Rotterdam: het lamellendak

Wij hebben verschillende modellen lamellendaken in ons assortiment, waaronder de B-150 XL en de B-200/B-250 XL. Het design van de B-150 XL is elegant en strak. U ziet geen schroeven en het dak bestaat uit brede aluminium lamellen die kantelbaar zijn. Op deze manier kunt u de hoeveelheid zon of schaduw onder de overkapping reguleren. De B-200 XL is een aluminium terrasoverkapping Rotterdam met lamellen van 21 cm breed. De B-250 XL is hier de spatwaterdichte versie van.

Voor welke overkapping Rotterdam kiest u?

Wilt u graag een overkapping Rotterdam kopen, maar weet u nog niet precies voor welke u moet kiezen? Misschien denkt u aan een terrasoverkapping Rotterdam of een overkapping aan huis Rotterdam. Onze adviseurs helpen u graag om uw ideale terrasoverkapping Rotterdam te vinden. Kom ook eens langs in één van onze showrooms om ze van dichtbij te bekijken. U vindt ze in Bergschenhoek, Nieuwerbrug aan den Rijn en Krimpen aan den Ijssel. U bent altijd van harte welkom!

Maak een afspraak

Overkapping Rotterdam is de specialist in overkappingen in regio Rotterdam. Paul en Paul levert een overkapping bij u voor een zeer scherpe prijs met daarbij de juiste service. Bekijk onze site voor meer informatie voor een overkapping in rotterdam.

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
assortiment-projecten-glazen-3-paul&paul.jpg

Terrazza Pure

√ Modern en kubistisch design
√ Gemakkelijk uitbreidbaar tot afgesloten tuinkamer
√ Meer dan 200 framekleuren

assortiment-projecten-glazen-1-paul&paul.jpg

Terrazza Sempra

√ Klassiek design met strakke accenten
√ Gemakkelijk uitbreidbaar tot afgesloten tuinkamer
√ Meer dan 200 framekleuren

B128 pergola zonwering.png

B-128 pergola

√ Kubistisch design
√ Bescherming tegen zon en regen
√ Vlotte afvoer van regenwater via de palen
√ Af te sluiten met screens en volant

Plaza viva pergola zonwering.png

Plaza Viva Optistretch

√ Minimalistisch design
√ Bescherming tegen zon en regen
√ Geïntregreerde LED-spots mogelijk
√ Extra ruim keus uit frame en doekkleuren

PE2A150612_WZ_72 (1).jpg

PergoTex II

√ Grote afmetingen
√ Bescherming tegen zon en regen
√ Geïntregreerde LED-spots mogelijk
√ Extra ruim keus uit frame en doekkleuren

brustor-b150-assortiment-terrasoverkappingen-paul-en-paul.jpg

B-150 XL

√ Kantelbaar lamellendak
√ Opbouwscreens
√ Geen zichtbare schroeven
√ Strak design

lamellen-overkapping-assortiment-terrasoverkappingen-paul-en-paul.jpg

B-200 / B-250 XL

√ Veelzijdige overkapping met kantelbare lamellen
√ Geïntegreerde screens
√ Tal van opties mogelijk
√ Wind- en spatwaterdichte variant mogelijk

B600 overzicht foto.png

B-600 (S)

√ Volledig openschuifbaar lamellendak
√ Minimaal pakket lamellen = maximale lichtinval
√ Uitgebreide personalisatiemogelijkheden
√ Geïntegreerde screens mogelijk

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven