Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! Maak afspraak

Pegero zonwering & kozijnen

Onderdeel van Paul & Paul kozijnen en zonwering

Pegero zonwering & kozijnen is onderdeel van Paul & Paul kozijnen, zonwering en overkappingen te Bergschenhoek.

Groter assortiment en meerdere showrooms


Het productaanbod van Pegero is uitgebreid met kozijnen, deuren & schuifpuien en een breder aanbod zonwering en raamdecoratie. Ontdek de producten in  één van onze showrooms.

pegero-zonwering-kozijnen-rotterdam-logo.png

Ontdek de collectie van Paul & Paul

Hoogwaardige kwaliteit en een mooi design

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren!

De laatste trends in en om uw gevel

Showroom - Home

Showroom

Paul & Paul levert en monteert een gevarieerd totaalaanbod aan particulieren en bedrijven waarmee wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren. Kom langs in een van onze showrooms voor vrijblijvend advies.

2Diensten-montageenreparatie-Paul&Paul-Home.png

Montage & Service

Wij verzorgen het gehele proces van advies tot montage en nemen u alle zorg uit handen. Door hoge eisen te stellen aan comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid bieden wij u enkel producten van gerenommeerde leveranciers.

2Diensten-assortiment-Paul&Paul-Home.png

Assortiment

Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit en met een mooi design.

Klantenvertellen

 • 18 januari 2022

  'In de mooie showroom in Bergschenhoek prettig ontvangen en de keuze laten vallen op screens en een mooie pergola. Keurig ingemeten en uiteindelijk na een lange levertijd netjes geplaatst. Bij de montage bleken er wel een paar onvolkomenheden maar die zouden worden opgelost. So far so good! De communicatie vanuit Paul & Paul is helaas erg slecht. Je moet zelf steeds bellen om geïnformeerd te worden over de levertijd. Uiteindelijk ruim vier maanden. Na montage bleken er een paar gebreken. Ook voor de reparatie hiervan moet je zelf blijven bellen en is er uiteindelijk drie maanden later actie op uitgevoerd. Ook hier bleek de reparatie niet afdoende en er gaat een vervolg komen. Je hoort niet wat en niet wanneer. Communicatie en service kan echt veel beter.'

  5

  Ton

  Berkel en Rodenrijs

 • 27 december 2021

  'Elektrisch bedienbare Luxaflex shades besteld, voor montage in dakramen. Verkooptraject niet optimaal (na definitief opmeten kwam de offerte niet automatisch; kleur bleek niet meer leverbaar), maar na anmaning wel met aandacht opgelost. Ook voorbereiding van montage niet perfect (antieke kast moest verplaatst worden, was niet tevoren aangegeven). Bij montage wel goed meedenkend over beste aansluiting, voor inregelen moest er wel weer een andere technicus opgeroepen worden; maar het eindresultaat hangt er keurig bij.'

  7

  JOC

  Reeuwijk

 • 8.4

  klantenvertellen

  209 beoordelingen

  209 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4
  91% van de klanten beveelt ons aan!

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven