Screens zonwering: voor een constante temperatuur in uw woning

Al ruim 20 jaar uw specialist

Home ›› Screens Zonwering

Wordt uw woning in de zomer ook altijd erg warm? Hou de warmte buiten door het aanbrengen van screens zonwering! Paul & Paul biedt diverse screens waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw woning. Naast het weren van de zon hebben screens nog veel meer voordelen. Ze beschermen uw privacy, nemen weinig ruimte in en belemmeren nauwelijk het zicht naar buiten. Lees er meer over in dit artikel en ontdek of screens de juiste zonwering is voor uw situatie.  

Maak een afspraak

screens-3-zonwering-paul&paul-home

Screens zonwering op maat

Wanneer u op zoek bent naar buitenzonwering voor uw woning, zijn er diverse mogelijkheden. Een daarvan is screens zonwering. Dit wordt ook wel vlakhangende zonwering of verticale zonfilters genoemd. Deze isolerende doeken zorgen ervoor dat uw woning heerlijk koel blijft, zelfs als het buiten erg warm is. De screens filteren namelijk maar liefst 85% van het zonlicht en de warmte! Zo heeft u ook geen last meer van de vervelende schittering op uw beeldschermen. Daarnaast geven screens ook een vorm van privacy. Het is namelijk niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Wel kunt u van binnenuit nog naar buiten kijken en zorgen de screens ervoor dat het binnen niet donker wordt. Kies de screens voor uw zonwering schuifpui, horeca gelegenheid of serre.

Soorten screens

Naast een standaard screen, zijn twee soorten screens zonwering mogelijk:

  • Zipscreen: een zipscreen dekt uw hele raam volledig af, waardoor u geen kieren meer aan de zijkanten hebt. Daarnaast is een van de grote voordelen dat het zipscreen een windvast screen is. Dit screen is bestendig t/m windkracht 6 en klappert niet in de wind!
  • Topscreen: een topscreen is de perfecte oplossing voor lichtstraten, veranda’s, serres en schuine glaspartijen. Dit screen heeft een ingebouwd veersysteem en de zipscreen technologie, wat hem ontzettend sterk maakt.

Screens zonwering: volledig geautomatiseerd

Misschien vraagt u zich af hoe u deze screens kunt bedienen. De screens zonwering zijn volledig gemotoriseerd en met een afstandsbediening te bedienen. Ze hebben een motor van het merk Somfy en zijn zelfs op afstand te bedienen. Zo kunt u, ook als u niet thuis bent, via een app uw zonwering laten zakken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een tijdstip in te stellen dat de screens naar beneden gaan. De screens zijn één op één te bedienen. Zo kunt u alleen het screen laten zakken waar de zon op staat en kunt u de rest omhoog laten. Dit geldt ook voor zonwering schuifpui, waar we hieronder meer over vertellen.

Zonwering schuifpui voor uw woning

Ook wanneer u op zoek bent naar zonwering schuifpui, kunt u bij Paul & Paul terecht. Een schuifpui is vaak een lange, glazen wand waar veel licht door komt. Wanneer u de binnentemperatuur in uw woning behaaglijk wil houden, is zonwering voor uw schuifpui een uitstekende keuze. Doordat elke schuifpui een andere afmeting heeft, is er sprake van maatwerk. Zo kunnen we de zonwering schuifpui helemaal volgens uw wensen maken. Denk aan de grootte maar ook de kleur van het doek.

screens-4-zonwering-paul&paul-home

Kom langs bij Paul & Paul

Bent u benieuwd welke opties voor screens zonwering er zijn voor uw woning? Kom dan langs in één van de drie showrooms van Paul & Paul. Deze vind u in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwebrug aan den Rijn. Paul & Paul is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen en is één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor passende zonwering. Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Maak een afspraak

Zonwerende screens voor buiten, hier vraagt u gemakkelijk en snel prijzen aan of bel voor een vrijblijvende meetafspraak aan huis. Bekijk hieronder direct onze zonwerende screens voor buiten en vraag naar de prijzen.

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

inspiratie-1-buiten-jaloezieen-paul&paul-home.jpg

Buiten jaloezieën

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven