Home ›› Zonnescherm Knikarm

Zonnescherm knikarm

In de zomer buiten zitten zonder kans om te verbranden. Dan geniet u pas echt van het buitenleven. Creëer op uw eigen terras een schaduwrijk plekje. Het zonnescherm knikarm beschermt en verkoelt. Paul & Paul Zonwering – Kozijnen heeft een groot assortiment met diverse soorten zonwering van verschillende merken.

Op het heetst van de dag naar binnen vluchten voor verkoeling; dat is niet ideaal. Op uw eigen terras wilt u op de fijnste manier ontspannen van het mooie weer genieten. Met een zonnescherm knikarm zorgt u ervoor dat het zelfs op het warmst van de dag aangenaam toeven is. U kunt het zonnescherm ook uitrusten met verlichting. Zo geniet u en uw familie en vrienden extra lang van de zomeravonden.

Maak een afspraak

knikarmschermen antraciet

Zonnescherm knikarm

Voor elke wens op het gebied van zonwering is er een type zonwering het meest geschikt. Zo is er al eerst een scheiding tussen binnen- en buitenzonwering. Screens, jaloezieën en rolluiken beperken dat de zonnestralen binnen komen en zonneschermen en pergola zonwering zorgen ook voor schaduw buiten. U kiest voor screens wanneer u binnen wel licht wilt, maar de warmte wilt beperken. Het zonnescherm knikarm zorgt voor voldoende schaduw op het terras. U hoeft niet naar binnen te vluchten vanwege de warmte of bang te zijn voor te veel blootstelling aan de zon. Het verplaatsen van parasols is verleden tijd, omdat het zonnescherm op de juiste plaats hangt om voor veel schaduw te zorgen.

Doeken in evenveel kleuren als texturen

Zonwering moet tegenwoordig behalve functioneel zijn, ook een mooie uitstraling hebben. Het design wordt daarmee minstens zo belangrijk als de zonwerende functie. Het doek van het zonnescherm knikarm is duidelijk zichtbaar en bepaalt grotendeels de uitstraling van uw terras. U heeft de keuze uit mooie en duurzame doeken, in evenveel kleuren als texturen. Of u kiest voor de kleur die het beste bij uw tuinmeubilair past of dat u toch voor uw lievelingskleur gaat, dat bepaalt u zelf. Alle doeken zijn kleurvast en zijn behandeld tegen water en vuil. De frames van de meeste knikarmschermen zijn ook in meerdere RAL-kleuren leverbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan van een knikarm zonnescherm.

zonnescherm knikarm tuin

Zonnescherm knikarm op maat laten maken

De zonweringen van Paul & Paul worden voor u op maat gemaakt. Het zonnescherm knikarm is in meerdere modellen van verschillende merken leverbaar. Voor een groter terras of meer schaduw zijn er knikarmschermen met een uitval tot wel 4 meter. In de breedte kunnen de schermen op maat worden gemaakt, van 5,5 meter tot minstens 14 meter. De zonneschermen zijn van duurzaam materiaal met een lange levensduur. Onze servicemonteurs verzorgen op vakkundige wijze onderhoud en reparaties.

Wilt u meer informatie over een zonnescherm knikarm? Neem dan contact op met Paul & Paul Kozijnen – Zonwering om een afspraak te maken in één van de drie showrooms. Wij zijn een specialist in kozijnen, zonwering, horren, raamdecoratie en overkappingen. Paul & Paul is in 20 jaar uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van zonweringproducten in Zuid-Holland. Samen met onze leveranciers streven wij er naar om producten van hoogwaardige kwaliteit met veel comfort te leveren.

Maak een afspraak

Scroll naar boven