Zonwering Delft: de zoektocht begint

Specialist in binnen- en buitenzonwering

Home ›› Zonwering Delft

Het zonnetje schijnt hoog aan de hemel en de lucht ziet er prachtig blauw uit. U wilt graag buiten genieten van het mooie weer. U pakt uw puzzelboekje en gaat lekker in uw tuinstoel zitten. Maar dan merkt u dat het toch wel warm is. Had u maar zonwering Delft aangeschaft, dan had u een mooi schaduwplekje kunnen creëren. U pakt uw laptop erbij om snel alle mogelijkheden te bekijken. Maar waar moet u beginnen? Wij zullen u helpen met uw zoektocht.

Maak een afspraak

zonwering delft tuin

Zonwering Delft voor buiten

Er zijn heel veel verschillende soorten zonwering Delft. Er zijn zowel opties voor binnen als voor buiten. Aangezien u zonwering Delft voor buiten nodig heeft, zullen we daar eerst verder op ingaan. Bij Paul & Paul kunt u kiezen uit een zonnescherm Delft, terrasoverkappingen, een vouw- en textieldak, een lamellendak, screens, rolluiken Delft, serrezonwering, uitvalschermen, markiezen en serre- en balkonbeglazing. Wij lichten er een paar voor u toe.

Zonwering Delft: zonnescherm Delft

Paul & Paul maakt alle zonwering Delft op maat. U kunt dus kiezen uit allerlei soorten kleuren, materialen en afmetingen zodat het volledig naar uw smaak is. Dit geldt ook voor onze zonnescherm Delft. Wij monteren uw op maat gemaakte zonnescherm Delft aan de buitenkant van uw huis. Het geeft voldoende schaduw waardoor u niet hoeft te gaan verzitten als de zon draait. Bovendien kunt u een zonnescherm Delft niet alleen handmatig, maar ook heel gemakkelijk elektronisch bedienen.

Zonwering Delft: serre- en balkonbeglazing

Met serre- of balkonbeglazing kunt u het hele jaar door van uw tuin of balkon gebruik maken. Het maakt niet uit wat voor weer het is, want deze vorm van zonwering Delft is bestand tegen allerlei weersinvloeden en beschermt u tegen onder andere zon, regen en wind. Door de zonwerende beglazing kunt u nog steeds mooi naar buiten blijven kijken, zodat u amper merkt dat er iets tussen zit. Zo voelt het alsof u buiten van uw tuin zit te genieten, maar dan zonder last van de zomerse hitte.

Zonwering Delft: rolluiken Delft

Als u toch bezig bent om oplossingen te vinden om uw zomer zo comfortabel mogelijk door te komen, kunt u ook overwegen om rolluiken Delft te kopen. Hier heeft u natuurlijk niets aan op uw terras, maar ze zijn wel ideaal om warmte uit uw huis te houden. Wanneer u na een fijne zomerse dag naar binnen gaat is het aangenaam fris in uw woning. Dit zal ook uw nachtrust bevorderen. Net als onze zonnescherm Delft maken wij ook onze rolluiken Delft volledig volgens uw wensen.

zonwering delft

Zonwering Delft voor binnen

Naast rolluiken Delft zijn er nog veel meer soorten zonwering Delft om uw woning warmtevrij te houden. Al onze soorten buitenzonweringen houden al wat warmte tegen, maar om uw huis echt koel te houden kunt u het beste kiezen voor binnenzonwering. Bekijk ons assortiment voor alle opties of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zonwering montage Delft

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor bijvoorbeeld rolluiken Delft of een zonnescherm Delft kunt u een offerte aanvragen. Na bestelling leveren wij het netjes bij u af en zorgen wij ook gelijk voor een vakkundige zonwering montage Delft. Onze servicemonteurs gaan zorgvuldig te werk en streven altijd naar de best mogelijke zonwering montage Delft. Voor vragen of meer informatie over onze zonwering Delft of zonwering montage Delft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

inspiratie-1-buiten-jaloezieen-paul&paul-home.jpg

Buiten jaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven